Liga I: Victorii pe linie pentru favorite

0
336

Duminică s-au disputat ultimele trei meciuri ale primei etape din returul Ligii I. Rapid s-a impus la Bistriţa, Clujul a avut serios de tras contra Otopeniului, iar Dinamo a învins convingător.

Rapid a lăsat deoparte toate problemele şi a luat trei puncte la Bistriţa. Succesul vişiniilor s-a conturat încă din prima repriză, dar evoluţia Gloriei a fost plină de greşeli incredibile. Cel puţin în apărare, băieţii lui Sabău au fost suspect de neatenţi, permiţându-le oaspeţilor să se impună fără prea mari emoţii.

http://www.videonews.ro/public/6396/embed

Campionii de la CFR Cluj au câştigat în faţa penultimei clasate cu un gol marcat de rezerva Ruiz cu două minute înainte de final. În plus, apărarea ardelenilor a fost de multe ori surprinsă de acţiunile Otopeniului care, cu mai multă atenţie, putea repeta rezultatul din turul campionatului din Ghencea. Adică o remiză.

http://www.videonews.ro/public/6404/embed

Liderul Dinamo nu a avut nicio problemă în a învinge pe Pandurii, prilejuindu-le lui Claudiu Niculescu şi Ianis Zicu să revină în trupa lui Rednic cu gol. Mai mult decât atât, în urma semieşecurilor suferite în această etapă de Unirea Urziceni şi Steaua, formaţia din Ştefan cel Mare este marea câştigătoare a primei runde din retur.

http://www.videonews.ro/public/6410/embed

Articolul următorPatimile liderilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here