Liga Campionilor: Ungurii, după 14 ani în grupe. Atletico şi Lyon, calificate la pas (+Rezumate VIDEO)

6
376

Unirea Urziceni nu va fi singura prezenţă inedită în grupele Ligii Campionilor din acest an. Alături de campioana României au obţinut calificarea FC Zurich (parcă ne plictisisem de atâta Basel), Maccabi Haifa şi, mai ales, Debrecen, care a trecut de Levski Sofia, într-un duel de mare angajament din estul continentului. Deh, politica lui nenea Platini de globalizare a fotbalului.

În timp ce reprezentantele Ungariei şi Bulgariei se luptau la baionetă pentru un loc la masa bogaţilor, una dintre surprizele ediţiei trecute, Panathinaikos, suferea din cauza faptului că în calea sa a ieşit Atletico Madrid, spaniolii învingând şi în retur, scor 2-0, după ce se impuseseră cu 3-2 la Atena.

Lisandro Lopez a reuşit prima sa triplă pentru Lyon, care a desfiinţat cu un scor general de 8-2 pe Anderlecht, arătându-le belgienilor cam unde sunt la nivelul echipelor de club. Bine, situaţia nu e mai roz nici la nivelul naţionalei, dar asta e o altă discuţie.

Rezultatele de miercuri din playoff-ul Ligii Campionilor (TOATE REZUMATELE AICI):

Maccabi Haifa – Salzburg 3-0, în tur 2-1
FC Zurich – Ventspils 2-1, în tur 3-0
Debrecen – Levski 2-0, în tur 2-1
Anderlecht – Lyon 1-3, în tur 1-5
Atletico – Panathinaikos 2-0, în tur 3-2

FOTO: uefa.com

Articolul precedentGlumiţi, nu-i aşa?
Articolul următorOoops! Au comis-o şi englezii

6 COMENTARII

  1. bravo lor am deskis gsp de dimineata shi abia acu am aflat de aici cum sau terminat meciurilepe ei ii intereseaza ce mai zice giiiiiiiiigi

  2. desi sunt fan ferencvaros tin pumnii nu numai urziceniului ci si lui vsc debrecen

  3. poate va creste si campionatul Ungariei cam in 5 ani, pt.ca sa ajunga la nivelul celui din ROMANIA, asa ar fi si un imbold pt. organizarea impreuna a unui turneu final european.FORZA STEAUA, bravo Debrecen, ati jucat frumos cu bulgarii si meritati calificarea.Poate vom invata sa ne respectam mai mult unii pe altii, romani si maghiari.

  4. Ma bucur pentru Debrecen. Dar ma tem, ca restul echipelor nu vor putea sa tina ritmul cu bugetul acuma urias a clubului (de la 2 milioane de euro acuma va ajunge la 11 milioane), asa ca vom vedea un Lyon maghiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here