Liga Campionilor – Semifinale: Barcelona – Chelsea, câștigă fotbalul?

0
1038


Se întâlnesc singurele echipe din Europa care mai au șanse a cuceri tripla Campionat – Cupă – Liga Campionilor, deși numai una va mai rămâne în această cursă după deznomdământul semifinalei. Chelsea a eliminat în sferturi una dintre cele mai bune echipe ale momentului în Europa și are jucători pentru a elimina și Barcelona, chiar dacă echipa catalană are pus asupra afișul favoritei.

Calendarul aglomerat poate avea efecte negative asupra echipei conduse de Pep Guradiola, vin după două meciuri tari cu Sevilla și Valencia în Primera Division, iar sâmbătă vor juca El Clasico pe Santiago Bernabeu contra Realului din Madrid.

De altfel, acum au început meciurile tari pentru Barcelona și în Liga Campionilor pentru că în optimi și sferturi, Olympique Lyon și, respectiv Bayern Munchen, au fost echipe care au dat pierdute meciurile chiar înainte de a începe. Nu va fi cazul celor de la Chelsea care au trecut în sferturi de Liverpool, după ce au fost părtași la, probabil, una dintre cele mai frumoase meciuri ale noului secol.

Au ei șanse la tripla coroană europeană, însă în Premier League se află la șase puncte distanță de Manchester United. așa că toate forțele se concentrează pe Champions League, de altfel marele spin din orgoliul patronului Abramovich.

Ce mai este de spus despre acest meci? Nimic altceva decât să așteptăm binecuvântatul minut în care arbitrul va fluiera startul partidei și să privima asta ca pe o altă mare oportunitate
de a ne da seama cât de frumos este fotbalul adevărat.

Pronostic BDF pentru acest meci: 1 ( 80% – 20% )

Un Super-Bonus video….

Articolul precedentOle Ar-gen-ti-na!!! Rosario Central – Boca Juniors 2-0
Articolul următorPoveștile fotbalului: Maestrelii și banda de pistolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here