Liga Campionilor: Manchester United – Porto 2-2, Villareal – Arsenal 1-1 (+Rezumate Video ). Remize cu miros de victorie

3
297


Am avut dreptate. Porto era un rival periculos pentru Manchester United, iar meciul dintre Villareal și Arsenal nu putea fi decât un PARTIDAZO!

Întoarcerea Ligii Campionilor, de această dată cu sferturile de finală, nu putea oferi altceva decât spectacol de cea mai bună calitate. Decizia finală se va afla însă în retur.

Partidă senzațională făcută de Porto pe Old Trafford, acolo unde Manchester United adună 19 meciuri fără înfrângere în Europa. Pronosticurile îi dădeau clar favoriți pe cei de la United, nu și noi, BDF-ul, cei care am prezis un rezultat egal, iar pentru că pronisticurile sunt făcute de multe ori pentru a fi date peste cap, uruguayanul Cristian Rodriguez a deschis balul, marcând în poarta lui Van der Sar. United să zică MERSI că până la pauză nu a mai încasat încă două-trei goluri, iar lui Bruno Alves să îi ridice o mică statuie la porțile propriului stadion. Grava eroare a brazilianului lui Porto se poate dovedi decisivă în cazul în care englezii scot un rezultat pozitiv în returul de pe Dragao. 2-2, un egal cu nuanță de victorie pentru portughezi și destul de amar, in ciuda gumei mestecate de zor, pentru Alex Ferguson.

Prestație bună a lui Săpunaru ( FOTO ), cu șase baloane recuperate, șapte pierdute, două faulturi comise și unul suferit. Nu a reușit să tragă la poartă în condițiile în care a avut drept sarcină stoparea avalanșei ofensive a celor de la United. De fapt nici coreanul Park Ji Sung, nici Ryan Giggs înlocuitorul acestuia în cea de-a doua repriză nu prea au reușit să creeze pericol pe banda dreaptă a apărării portugheze.

Spuneam că Villareal și Arsenal nu știu altceva să facă decât să joace fotbal. Așa a și fost. Iar dacă meciul s-a terminat 1-1, asta s-a întâmplat din cauza portarilor sau intervențiilor providențiale ale fundașilor ambelor echipe. Gol de excepție marcat de Marco Senna pentru Villareal, un gol și mai frumos marcat de Adebayor pentru Arsenal și un meci în care oricare dintre cele două echipe ar fi meritat victoria.

Vezi rezumatele video…


Manchester United – Porto 2-2
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/VZhCsAziWefd9bMhSH5g/mov/1&color=0x439D2A
Villareal – Arsenal 1-1
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/RZJCvyohZzOM3yO5RHYt/mov/1&color=0x439D2A
Foto yahoo.com

Articolul precedentRepublica Razboinica Oltenia – Singurul meci care conteaza
Articolul următorLiverpool – Chelsea: The classic (Liga Campionilor, avancronică sferturi de finală)

3 COMENTARII

  1. cum pot sa pun si eu pe blogul meu rezumatul meciului M.U-F.C Porto???pls rasp cat mai repede

  2. BeniDe la adresa de mai jos iei embedulhttp://videos.sapo.pt/VZhCsAziWefd9bMhSH5g

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here