Liga Campionilor: Barcelona ‘ Inter Milano 2-0 ( Guardiola, demn urmas al lui Steven Seagal )

0
246

Pep Guardiola este un amestec de Bruce Willis, Steven Seagal și Chuch Norris. Dă ceva emoție scenei, pentru ca în cele din urmă să fie mereu eficace, să rupă tot fără să primească pumni, în cel mai rău caz să îi curgă sânge dintr-o nară însă să termine mereu în picioare. Nu a fost cazul marți seară pe Camp Nou. E aproape perfect.

Atât tam-tam se făcuse pe marginea acestui meci încât jumătate de mapamond chiar a crezut. N-a fost să fie. În minutul 25 era deja 2-0 în favoarea catalanilor, fără Messi și nici Ibrahimovic pe teren, iar meciul era mort. Nici urmă de răzbunare din partea lui Eto.o al cărui unic șut spre poartă a fost de fapt spre colțul terenului, cu un Mourinho dezamăgitor de liniștit, fără gesturi provocatoare sau salturi nervoase făcute în și în afara dreptunghiului din fața băncii de rezerve, cu un Chivu care se ramolește pe zi ce trece și nu își mai poate
opri adversarii decât îmbrâncindu-i… ce mai, un meci mult prea tranchilizat de acest antrenor numit Guardiola.

Seara le-a ieșit perfectă celor de la Barcelona. Messi și Ibrahimovic au fost odihniți pentru meciul cu Real Madrid de duminică, Rubin Kazan și Dinamo Kiev au făcut egal în celălalt meci al grupei, iar dacă înainte de startul meciului cu Inter erau pe ultima poziție, au încheiat seara în fotoliul de lider.

Presupusul duel de titani s-a transformat într-un monolog blaugrana, iar italienii dădeau senzația că nu au aer. De altfel, pe lângă faptul că Interul nu a făcut altceva decât a îi servi Barcelonei de energizant în perspectiva marelui meci de duminică, singurul eveniment mai notabil al meciului ( nu a fost prezența renegatului Figo pe Camp Nou ) ci momentul schimbării lui Abidail. Momentul serii!

Rezumatul video:

http://video.rutube.ru/cab630ebad6745228369bafdfebbe82c

Articolul precedent10 pentru Urziceni
Articolul următorStatistica Liga 1 – 2009/2010: Cifrele rundei a 14-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here