Liga Campionilor Asia: Al Ittihad și Pohang Steelers în finală

0
1002

Spre deosebire de Europa care abia se află la jumătatea programului din grupe, în Asia, Liga Campionilor are finaliste. Miercuri s-au jucat retururile semifinalelor iar în finala ce se va juca în data de 7 noimebrie pe Stadionul Olimpic din Tokyo se vor întâlni Al Ittihad și Pohang Steelers. Pentru prima oară în ultimii trei ani, în finală nu va fi nici o echipă japoneză, lovitură grea pentru niponi care sperau că își vor vedea favoriții chiar acasă.

Asta pentru că în prima semifinală, Nagoya Grampus, echipă antrenată de fostul internațional sârb Dragan Stojkovic, a fost spulberată în tur cu un 6-2, care  nu a mai fost putut fi întors, deși japonezii au încercat, însă arabii de la Al Ittihad au câștigat și manșa secundă, scor 1-2.

În cealaltă semifinală coreenii de la Pohang Steelers au întânit surpriza competiției, formația din Qatar, Ullm Salal, echipă ce a câștigat respectul acestei competiții lăsând pe drum nume precum Al Hilal sau FC Seul. Nu au putut trece de semifinale după 2-0 în tur,  coreenii câștigând și în Qatar, scor 1-2.

Atât coreenii cât și cei de la Al Ittihad, vor încerca să câștige Liga Campionilor pentru a treia oară în istoria lor. Pohang a mai ridicat cupa în 1997 și 1998, iar Ittihad în 2004 și 2005.

Nu vă temeți, și în Liga Campionilor Asiei se înscriu goluri frumoase, așa că nu pierdeți finala de pe 7 noimebrie.

Articolul precedentCum sa demonstrezi ca nu gandesti?
Articolul următorEurogoluri BDF: Palladino in Genoa – Fiorentina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here