Rasism WellingtonDupă ce că Liga 1 era un cazan îmbâcsit de blaturi, impostori, pușcăriași și desculți, etapa a 10-a a mai venit și cu un caz grav de rasism. Un element cu doi ochi din galeria Rapidului, care cică are și nume, altul în afară de VIERME, a vrut să se facă remarcat în această mass-media infectă din România, și a aruncat cu o coajă de banană în brazilianul Wellington de la Concordia Chiajna. Trăind într-o țară și mai infectă, normal că niciunul dintre mai marii LPF și FRF nu au luat poziție față de acest gest. Pe undeva era și anormal, dat fiind faptul că weekend-ul se apropia, grătarele erau la ordinea zilei etc. Singurii care și-au exprimat opinii au fost cei din presă, însă aceștia nu contează, dat fiind faptul că ei sunt doar niște cancaniști dornici de scandal și click-uri, și cei de la Rapid. De la clubul giuleștean a reacționat Marian Rada, cel care a afirmat niște prostii mai mari ca el. Am încercat să-l citim, însă când fața nu te ajută, ce dracu să mai avem pretenții de la gramatica și logica ta?!

Pe alte meridiane, mergem la Giurgiu, acolo unde pare că s-a răsturnat căruța cu …Ioan Niculae. Patronul Astrei a avut din nou motive de atacuri asupra echipei sale, după un eșec mai mult decât rușinos. Deși se părea că trăiește, după remiza din Ghencea, Astra totuși e moartă. Echipa lui Isăilă nu a fost capabilă nici măcar de un egal contra unei echipe de mâna a 5-a din Liga 1. Imediat după eșec, Niculae a început celebra poezie: ”Echipa e de rahat. Jucătorii sunt niște amatori. Isăilă și Vamă nu știu pe ce lume trăiesc…” etc. Mai multe nu sunt de spus despre acest delir. Pentru a realiza cât de tranchilizat mintal este patronul Astrei, e destul să auzim cum înjură jucători aduși chiar de el, cum este exemplul lui Laurențiu Rus.

”N-ai un fundaş dreapta cum trebuie. Nu ştiu de ce l-am luat pe Laurenţiu Rus de la Dinamo. Eu l-am adus, mai bine nu-l mai luam, dar asta este. Ce căuta în echipă nu înţeleg”.

În ceea ce privește lupta la titlu, lucrurile încep să prindă un contur favorabil, culmea, confuzului Costel Gâlcă. Astfel, dacă privim cum arată Liga 1 în acest moment, observă așa: o Steaua care bate cam tot (atunci când vrea și când antrenorul gândește), un Petrolul cu speranțe, dar tot modest (nu ai voie să te chinui cu retrogradații de la Mediaș), un CFR Cluj visător, însă fără viitor și o Astra Giurgiu condusă fără ”mansardă”.

Iată toate rezultatele Etapei a 10-a din Liga 1!

03 Octombrie 2014, 18:30: FC Brașov – CSMS Iași 2-0
03 Octombrie 2014, 21:00: Concordia – Rapid 0-0
04 Octombrie 2014, 16:00: Ceahlăul – FC Botoșani 0-1
04 Octombrie 2014, 18:30: U Cluj – Pandurii 2-0
04 Octombrie 2014, 21:00: Petrolul – Gaz Metan 1-0
05 Octombrie 2014, 16:00: Oțelul – Steaua 0-3
05 Octombrie 2014, 18:30: Astra – Viitorul 0-1
05 Octombrie 2014, 21:00: Dinamo – CSU Craiova 1-1
06 Octombrie 2014, 21:00: ASA Tg. Mureș – CFR Cluj 2-0

Clasamentul se prezintă astfel:

clasamentu Liga 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here