Pe mulți îi urâm, pe puținii îi simpatizăm, însă ei sunt Ionii noștri. Negativi, pozitivi, trebuie să le urăm un sincer și, pe alocuri, călduros LA MULȚI ANI! Haideți să le și dorim câteva:

 La Mulți Ani, Ionel Dănciulescu!

Moșule, respecte maxime din partea tuturor fanilor din România, fie ei steliști, dinamoviști sau rapidiști. Să nu te gândești la retragere! Cocala..pardon, tinerele speranțe care vin din urmă au încă nevoie de tine!

 La Mulți Ani, Ion Țiriac!

Mustăciosule, știm că nu ești încă în mocirla fotbalului, fapt pentru care îți dorim cât mai mult implicare de acum încolo… în sportul alb..c-așa-i în tenis. PS. Dacă se poate, fă un ”Madrid” și în România!

 La Mulți Ani, Ionuț Lupescu!

Kaisere, stai acolo unde ești, la FIFA sau UEFA și nu te mai cameleoniza prin fotbalul intern. Ți-ai schimbat destul culoarea și năravul!

 La Mulți Ani, Ion Crăciunescu!

Don Juane, mai șterge din miliardele alea de fete din agendă, că nu mai conduci CCA! Și încă ceva, când îl analizezi pe Teo la digi, fă-o pe mute!

 ”La Mulți Ani”, Ioan Becali!

… și dacă se poate cât mai curând!

 La Mulți Ani, Ioana Cosma!

Draga mea, fă-te că dai un delete numelui de Gigi B. din agenda telefonică de la sport.ro și dacă sună el, vezi că ai un buton roșu! În rest, ține-o tot așa!

 La Mulți Ani, Ion Ionuț Luțu!

Hagi, cât mai costă un Nescafe…știi tu, Brasero dinăla cum îi dai lu’ Gigi? Hai că am glumit, nu te supăra. Să trăiești, piticule!

 La Mulți Ani, Ionuț Rada!

Talentosule, vezi că la fotbal se mai și aleargă și, uneori, se mai și sare la cap! Și baftă cu Inter.. se poate!

 La Mulți Ani, Ionuț Popa!

Simpaticule, găsește-ți și tu o echipă. Ne plictisim cu actualii tehnicieni. Nu ai tu prea multă inspirație în antrenorat, dar ai în declarat!

 La Mulți Ani, Ioan Niculae, Nicolaie, Nicolae!

Naiba știe cum vă cheamă, dar cert e că sunteți doi, unul la Astra și unul la Brașov. Vă urăm să dați bani și… cam atât, ciocul mic! Și încă ceva, în special către Ionul ardelean, cum, bă, să-l pui pe Cîrțu antrenor în secolul 21, cum ?!

La Mulți Ani, Ioan Andone!

Ioane, te așteptai să-ți zic Fălcosule, nu-i așa ? O să-ți zic după ce o să revii la Cluj, la CFR Cluj, pentru că nicăieri nu-i acasă ca la Arpi și Muri!

La Mulți Ani, Ionuț Angheluță!

Grădinescu, Emil Grădinescu! Îți spune ceva numele ăsta? Dacă nu, pune urechea și ascultă-l 4-5 meciuri și poate, nu spun sigur, poate, vei ajunge un comentator!

La Mulți Ani, Ioan Ovidiu Sabău!

Moțule, te-am văzut la digi! În caz că vrei să ajungi un Ilie Tragedie Parodie, stai acolo. În schimb, dacă ai planuri de viitor serioase în antrenorat, pune mâna pe o echipă și bagă tare!

La Mulți Ani, Ioan Horoba!

De când ai venit la Mediaș viața echipei s-a schimbat, jucătorii buni au plecat, banii s-au evaporat și fanii s-au împuținat! Ioane, go home, Gloria needs you!

La Mulți Ani, Ionică Serea!

Oho, Ionele, pe unde mai sălășluiești ? Ești liber ? Dacă da, vreau și eu un DVD cu celebra partidă Dinamo – FC Național! Am vorbit cu McKain și el l-a pierdut!

La Mulți Ani, Ioan Onicaș!

Ioane, pentru tine, toate weekend-urile au reprezentat un Sf. Ion! Cred că oltenii ți-ar ura de ”bine”, dacă și-ar aminti acel gol anulat lui Nilă pe Ghencea! Norocul tău e că Știința nu mai e!

La Mulți Ani, Ionuț Negoiță!

Cred că tu chiar ai vrea să ai mulți ani la Dinamo! Din păcate, multe elemente nu te ajută să faci treabă în Groapă, și când spun multe mă refer și la alte lucruri decât la Borcea! Una peste alta, cât mai multe veri europene, știi tu, dinalea de iulie-august!

Surse  ”Ioni”: lucasartz

 foto: SPTFM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here