NBA: Los Angeles Lakers at Golden State WarriorsAu revenit Kobe Bryant și Pau Gasol după perioadele în care au fost accidentați și L.A. Lakers a intrat iar în dureroasa spirală a înfrângerilor, trei consecutive de când au reapărut cei doi. Ultima ispravă de acest gen, azi-noapte, 103-109 în fața celor de la Golden State Warriors, iar echipa condusă de Mike D´Antoni își vede clătinându-se tot mai tare poziția a opta din clasamentul Conferinței de Vest, ultima care îi dă dreptul să intre în play-off.

Golden State se consolidează pe locul 6 în clasamentul aceleiași conferințe, iar Lakers începe să își facă tot mai multe griji pentru că din spate simte răsuflarea fierbinte a celor de la Utah Jazz și Dallas Mavericks cu care se vede nevoită să ducă o luptă crâncenă pentru ultimul loc spre amintitul play-off.

Miami Heat, imparabilă

Încă un meci bun făcut de LeBron James ( 24 puncte,11 asistențe, 9 recuperări ), victorie cu 108-94 în fața celor de la Orlando Magic și Heat ajunge la cota 27 de meciuri câștigate de formă consecutivă. Au mai rămas de câștigat șase pentru ca recordul stabilit de Lakers în 1972 să fie bătut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here