Klopp spune că nu are de gând să plece de la Borussia Dortmund

0
1284

jurgen klopp

”Nu trebuie să să preocupe nimeni în Dortmund pentru asta. Suntem toți îndrăgostiți de acest club și de modul în care se fac lucrurile aici. ”

Declarația de mai sus este a lui Jurgen Klopp și este parte a unui interviu publicat astăzi pe site-ul celor de la Borussia Dortmund, citat și interpretat ulterior de toată presa spaniolă drept un mesaj la calm adresat de către antrenorul german propriilor suporteri și totodată de infirmare a știrilor care îl și dau ca fiind noul antrenor al Barcelonei. Zvonurile pe tema unei eventuali plecări a lui Klopp din Germania spre Catalunia au apărut după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor în fața celor de la Atletico Madrid și s-au întețit după finala de cupă pierdută cu Real Madrid, însă directorul sportiv Hans-Joachim Watzke e destul de convins că ” Este exclusă varianta plecării sale înainte de terminarea contractului”.

Jurgen Klopp are contract cu Borussia Dortmund până în 2017. Din 2008, de când este antrenor la această echipă, a reușit să câștige de două ori Bundesliga, 2011 și 2012, o data Cupa Germaniei, în 2012, iar sezonul trecut a ajuns în finala Ligii Campionilor, pierdută în fața celor de la Bayern Munchen.

Articolul precedentBarajul Grupei II Mondiale din Fed Cup: România – Serbia 4-1! Sorana Cîrstea aduce punctul calificării!
Articolul următorVIDEO: Campion la duble cu un ou pascal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here