Kimi Raikkonen: “Sergio Perez ar trebui pleznit!”

1
1321

raikkonen sergio perez monaco

”Să pilotezi asumându-ți riscuri este ok. însă e mai ușor să o faci pe idiotul. Și nu e pentru prima oară. Nu știu dacă vor vorbi cu el. Poate ca ar fi bine să îl pocnească, să vedem dacă așa înțelege”, așa a răspuns Kimi Raikkonen întrebarilor televiziunii germane RTL, extrem de supărat după ce a trebuit să intre la boxe în urma unui incident pe care l-a avut cu Sergio Perez în timpul cursei de la Monaco. Drept urmare, Raikkonen a pierdut poziția a patra pe care o ocupa în acel moment și a terminat cursa pe locul 10, obținând doar un punct util în lupta pentru titlul mondial.

Kimi Raikkonen nu e singurul nemulțumit de stilul de șofat al mexicanului Sergio Perez ( McLaren Mercedes ), Fernando Alonso, afectat și el de acțiunile prea riscante ale acestuia spune : “Când Sergio s-a lovit cu Kimi, o bucată din monopostul acestuia a ajuns sub mașina mea. Sper că Sergio ca asta să îi servească drept lecție, pentru că nu i-a ieșit bine”.

Sergio Perez a abandonat în cele din urmă cursa, cu monopostul rănit grav după atâtea lupte eroice duse pe circuitul de la Monaco, însă în declarații nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns finlandezului, campion mondial în 2007: ”Probabil ca el a fost mai stupid, deoarece luptă pentru titlul mondial și uite câte puncte a pierdut în cursa asta”.

Sergio Perez, 23 ani, Mexic, este considerat un pilot cu viitor in Formula 1, cu mult talent, însă criticat, în special în acest sezon, pentru maniera extrem de riscantă de a pilota.

Cursa de la Monaco a fost câștigată de Nico Rosberg ( Mercedes ), iar în clasamentul general conduce Sebastian Vettel ( 107 puncte ), urmat de Kimi Raikkonen ( 86 ) și Fernando Alonso ( 78 ).

Articolul precedent#ObrigadoNeymar. Santos se desparte de vedeta sa
Articolul următorBlestemul lui Guttman continuă să facă ravagii la Lisabona

1 COMENTARIU

  1. Mexicanu tot mexican ramane. Cum sa-i spui stupid unui pilot pur sange cum este Raikkonen , cind tu esti un neica incepatorul. L-a privat de 10 puncte pe Kimi un tupeist , fara scrupule. Ar trebui penalizat cu pierderea unei curse- ulterioara- pentru asemenea manifestari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here