Kaka prezentat la Real Madrid, băile cu public și un altfel de fotbal

3
3135

Iunie 2007. Pe stadionul Camp Nou din Barcelona, în fața a peste 30 000 de oameni, este prezentat Thierry Henry, noua achiziție a Barcelonei, sosit de la Arsenal Londra.

Iulie 2008. Pe San Siro din Milano, în fața a aproximativ 35 000 de oameni este prezentat brazilianul Ronaldinho, noua achiziție a celor de la AC Milan, sosit de la Barcelona.

Kaka prezentat Real Madrid30 iunie 2009. Pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, în fața a 50 000 de cumpărători de tricouri, este prezentat un alt brazilia, pe numele lui Kaka, sosit de la AC Milan.

Ce au în comun aceste transferuri? Bani mulți plătiți pentru ele, au fost făcute după ce echipele trecute au ratat respectivul sezon iar mediatizarea a fost dusă pe un asemenea nivel încât rivalitatea se poartă pe tagul cine are mai multă lume la prezentare. Cât de mult s-a schimbat fotbalul. Ironia sorții, pe Real Madrid TV, chiar înainte de a fi transmisă în direct prezentarea cu mare fast de care a avut parte Kaka, rula un reportaj cu echipele de puști din centrul de juniori. Nu îmi dau seama de ce mai sunt amăgiți acei copii din moment ce echipa mare se cumpără pe sute de milioane de euro.

Altă chestie. Atât de iritați sunt cei din Barcelona, mai ales că deși echipa a câștigat cam tot ce se putea în sezonul recent încheiat, Florentino Perez a făcut cum a făcut și le-a furat tot protagonismul. Atât de iritați sunt cei din Barcelona încât tind să cred că până și o prezentare a unui eventual transfer al lui Bănel Nicoliță ar fi mediatizată atât de tare numai pentru ca la prezentarea lui să fie prezente mai mult de 50 000 de suflete.

Celor care vor să vadă mai multe poze de la prezentarea lui Kaka, aveți AICI o amplă galerie foto.

În altă ordine de idei, presa a fost atât de excitată de acestă prezentare încât a dat exclusivități peste exclusivități. Doar că au greșit puțin numărul.

Hai că am pus și video prezentarea lui Kaka, pentru a realiza și voi la ce grad de fițe a ajuns fotbalul actual.

 

Articolul precedentEi au fost primii (II)
Articolul următorCine salvează pătrățica?

3 COMENTARII

  1. ai spus bine. fotbalul a ajuns să fie terenul de fite al oamenilor cu bani. am vazut transmisiunea in direct si ma uitam cu gura cascata la cum ala de este presedinte a vorbit de cinci ori mai mult decat jucatorul. inca ceva, banel umple trei zile la rand Camp Nou, insa doar daca este prezentat ca ultimul fotbalist de pe planeta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here