Juventus mai face un pas spre titlul din Serie A

0
982

lazio juventus 0-2Situația jalnică în care se află fotbalul italian în momentul de față ( fără semifinaliste în cupele europene în ultimele trei sezoane ) este ilustrată cât se poate de bine de parcursul pe care îl are Juventus în Serie A.

Depășită clar și fără drept de apel în sferturile de finală ale Ligii Campionilor de către Bayern Munchen, ”Bătrâna Doamnă” își linge rănile în Serie A, competiție unde le este net superioară tuturor adversarelor. Ultima victorie, 2-0 cu Lazio ( eliminați și ei din Europa de către Fenerbahce ), echipă care până acum era singura care i-a pus cât de cât probleme în acest sezon, scoțând un punct în tur, pe Juventus Stadium, și eliminându-i în semifinalele Cupei Italiei.

Două goluri marcate de Vidal in prima jumătate de oră a meciului și o repriză a două cu cele două echipe sătule de atât fotbal, resemnate, gândindu-se doar la fluierul final al arbitrului, simptomă ale momentelor dificile prin care trece fotbalul italian.

Rezumat video Lazio – Juventus 0-2

Cu rezultatul de aseară, Juventus mai face un pas important spre un nou titlu în Serie A, având în momentul de față un avantaj de nouă puncte față de locul doi, ocupat de Napoli, care duminică nu a scos decât o remiză din deplasarea de la AC Milan. Chiar și așa, cei de la Napoli se pot declara mulțumiți cu acest rezultat, rezultat care îi menține pe acest loc secund in clasament, la patru puncte distanță față de AC Milan.

Rezultate si clasament SERIE A

Articolul precedentEric Abidal: Durerea era insuportabila. Le-am cerut medicilor să mă bage în comă
Articolul următorNemții au cumpărat toate biletele de Liga Campionilor în doar trei zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here