Judd Trump : “Snooker-ul a devenit un sport plictisitor ”

0
1424

 

Liderul mondial Judd Trump atacă politica federaţiei internaţionale de Snooker cu doar 2 zile înainte de începerea unuia dintre cele mai importante  evenimente, UK Championship !

Într-un interviu acordat pentru BBC Sport, Judd Trump  a declarat că e intrigat de faptul că jucătorilor de snooker nu le este permis să fie ei înşisi. Judd declara că : ”  Dacă loveşti masa după o ratare, eşti amendat, dacă înjuri eşti amendat, până şi pentru tweet-uri exista o amendă.Atât timp cât jucătorii nu-şi pot arăta personalitatea, lumea nu va fi atrasă de acest sport ” .

Tânarul din Bristol explică faptul că publicul are nevoie de controverse, că desi el era numărul 1 mondial, toate întrebările pe care le primea erau legate de Ronnie O`Sullivan. ” Acum că Ronnie s-a retras cel puţin până la sfârşitul sezonului, eu trebuie sa duc mai departe reputaţia sportului şi nu pot face asta doar prin joc, lumea are nevoie de rivalităţi, rivalităţile sunt cele care se vând ” a mai declarat Judd.

Atacul său acid la adresa forului internaţional condus de Barry Hearn nu se opreşte aici, renumit pentru al său ” naughty ” snooker,el concluzionează : ” Totul a devenit plictisitor.Dacă as avea din nou 7 sau 8 ani, aş alege sa joc fotbal, golf sau tenis.Eu sunt numărul 1 mondial şi câştig maxim 400 000 de lire pe sezon. Vreau ca lumea sa mă urască, dacă asta va aduce mai mulţi oameni aproape de snooker ”

Rămâne de văzut dacă aceste acuze  vor fi încă o lovitură sub centură pentru imaginea acestui sport după retragerea lui Ronnie O`Sullivan, sau vor reusi să atragă mai multa lume aproape de snooker .

Articolul precedentUnde revine Guardiola ? Dezertează Mourinho de la Real ? Întrebări fără răspuns…
Articolul următorCalendarul 2013 cu cei mai sexy manageri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here