Italienii spun una, Alexis spune alta

0
977

GAZZETTAAlexis Sanchez a fost luat de la Udinese de către Barcelona in speranța ca va face uitat transferul eșuat al lui Ibrahimovic și că, în sfârșit, au găsit un atacant care să nu creeze probleme în vestiar și să dea randamentul scontat pe gazon. Randamentul chilianului pe Camp Nou nu a fost cel așteptat așa că numele său începe să apară în tot mai multe zvonuri care îl pun pe lista de transferuri a multor cluburi europene.

Ultimul zvon este cel publicat vineri de către Gazzetta dello Sport, ziarul italian susținând că atacantul și Inter Milan au ajuns la un acord și că acesta ar urma să ajungă la clubul italian în vara acestui an.

Respectivele informații au fost infirmate azi de către Fernando Felicevich, reprezentatul lui Alexis, care a declarat pentru ziarul spaniol Sport: Nu am vorbit cu Inter și cu nici un alt club. Alexis se gândește doar la campionat și Liga Campionilor în acest moment. Este foarte liniștit și concentrat la ceea ce are de făcut cu Barcelona. Nu am vorbit cu nimeni și nici nu o vom face”.

Inter nu este singura echipă italiană interesată de serviciile lui Alexis, Juventus și Napoli dorindu-l și ele pe atacantul care făcea furori la Udinese.

Articolul precedentManchester City a transferat un actor !
Articolul următorLuka Modric începe să justifice banii plătiți pe el

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here