Interviu cu Thomas Gravesen

0
1809

Mulți și-l amintesc pe mijlocașul danez care a jucat pentru echipe precum Real Madrid, Hamburg SV, Everton sau Celtic, dar și 66 de meciuri pentru naționala țării sale. Acesta a decis ca în 2009 să oprească motoarele și să dispară complet din lumina reflectoarelor, pentru 12 ani!

Fotbalistul care în anii 2000, împărțea vestiarul cu jucători precum David Beckham, Ronaldo, Zinedine Zidane, sau Luis Figo a decis recent să rupă tăcerea, și să răspundă la câteva întrebări puse de ziariștii danezi.

Acesta a hotărât să trăiască o viață total diferită, față de perioada de la Real Madrid, de exemplu, când era supraveghat 24/7, și s-a refugiat în orașul păcatelor, Las Vegas, alături de iubita sa Kamila Persse, un fotomodel american de origine cehă.

Între timp s-au despărțit și acesta și-a cumpărat în 2010, un apartament în orașul său natal, Vejle. Recent casa din Las Vegas a fost vândută și potrivit declarațiilor acestuia își pregătește reîntoarcerea acasă. El este în prezent imaginea casei de pariuri LeoVegas alături de Nadia Nadim, una din cele mai valoroase jucătoare din naționala de fotbal feminin a Danemarcei.

O carieră frumoasă, dar oprită mult prea brusc, și un parteneriat cu o casă de pariuri nu par să fie alegerea pe care suporterii și fanii acestuia o așteptau să o vadă.

Thomas Gravesen afirmă că și-a ascultat corpul și datorită vârstei a decis să iasă definitiv din fotbal. O explicație totuși destul de vagă, pentru un fotbalist de calibrul lui. Rămân încă multe semne de întrebare și lumea așteaptă să audă o explicație mai generoasă din partea danezului, dar aceasta se lasă încă așteptată.

Articolul precedentCampionatul Mondial din Rusia: grupele, predicții și analiză
Articolul următorIntro realizat de FIFA pentru Campionatul Mondial din Rusia, 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here