Înscrie-te la Ediția a V-a de #PronoLiga1, prima cu ”Joker”!

57
4775

PronoLiga1 - 2015-2016

UPDATE! Lista updatata a celor înscriși la Ediția a V-a de #PronoLiga1 !

 

1 Adrian
2 Cristi Birta 
3 Deki
4 Alex_b
5 Daninho
6 Costindte
7 Marius Danea
8 Cristian Andrei
9 Ioanitoaia
10 Corneliu Cosma
11 Ana
12 Echidistant
13 Claudiu Emanoil
14 Moty70
15 Radusmall
16 Petru Sirbu
17 Razvan G.
18 Pavel 
19 Andrei G.
20 Bianca 
21 Nafetsio
22 Florin
23 Nashu Mare
24 Ionut Branzei
25 Cernat Catalin
26 Drejan Bela
27 Narcis Drejan
28 Nelu Jichita
29 FMRo
30 Emil Toma
31 Herdaniel9
32 Eduard Sav
33 Marius Pacurar
34 Sebi Raducu
35 Ionut 
36 Dragos Adrian
37 Moise Liviu
38 Danny1029
39 Alecs S.
40 Cristi
41 A.D. Poju 
42 Andrey
43 Sanchi7
44 Simontwee
45 Aspirantul
46 Ionut A.
47 Stirbei Voda
48 Buciumel
49 Suciu Dorel
50 Bodoni Attila

________________________________________________________

Nici nu s-a răcit bine ”spectaculoasa” ediție 2014-2015 din Liga 1, că o alta bate deja la ușă cu putere. În doar 15 zile , reformata Ligă 1, cu doar 14 echipe, va purcede la drum cu prima etapă, fapt pentru care am intrat și noi în alertă. Asta înseamnă că pe data de 10 iulie 2015, la o oră pe care o vom afla ulterior, cea mai tare întrecere de pariuri dedicată primei divizii din România își va relua cursul său istoric. Ajunsă la Ediția a V-a, #PronoLiga1 își propune ca în noul sezon să fie în antiteză cu conținutul fad al Ligii 1, acolo unde avem o rețetă fotbalistică destul de săracă.

Până în prezent, cele patru ediții de #PronoLiga1 au adus un spectacol desăvârșit, o luptă aprigă, tensiune, uneori chiar spirite mai aprinse, însă în final totul a fost dominat de fair-play. Înainte de a intra în focul următoarei ediții, haideți să ne îndrăgostim puțin de istorie și să rememorăm cele întâmplate în sezoanele precedente.

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, Adrian, Ionuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • În ultima ediție organizată, una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon, învingător a ieșit Petru Sîrbu. Acesta îi calcă astfel pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și intră în cartea de istorie a acestui concurs.

Totul despre Ediția a V-a de #PronoLiga1

Startul concursului: vineri, 10 iulie 2015*

Perioadă înscrieri: 26 Iunie – 17 Iulie 2015 (cu posibilitate de prelungire)

Durata #PronoLiga1: Etapele 1 – 40. Asta înseamnă sezonul regulat de 26 de etape la care se adaugă cele 10 runde de play-off și play-out care se vor suprapune și ultimele 4 runde din play-out. Amănunte despre Regulamentul noului sezon din Liga 1, AICI.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 ?

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele pe care îl vei purta în competiție (Exemplu: ”Daniel”) și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A V-A DE #PRONOLIGA1

– Etapele 1-36 vor cuprinde câte 7 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

– Etapele 37-40 (ultimele 4 din play-out) vor cuprinde câte 4 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 4 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE!

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veţi avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

*UN MODEL DE PARIERE: MAI JOS!

NOUTATEA EDIȚIEI: JOKER-UL!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul, noutatea Ediției a V-a, a fost introdus ca urmare a micşorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de ediţiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă (pentru rundele 1-36) și 5 puncte (pentru rundele 37-40).

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul celor 40 de runde. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
ÎNCĂ O MARE ATENȚIE, UNA CHIAR IMENSĂ: Ediția a V-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

PREMIILE EDIȚIEI A V-A DE #PronoLiga1!

Locul 1 va primi ”Trofeul Tikitaka”, o cupă personalizată cu numele lui!

* În perioada următoare e posibil să mai apară și alte premii surpriză. 

Model de pronosticuri pentru o etapă normală cu JOKER:

Astra – Concordia 1
ASA Tg. Mureș – Dinamo x
CSU Craiova – FC Botoșani 1
ACS Poli – Pandurii x
Steaua – Petrolul 1
FC Voluntari – CSMS Iași 1
Viitorul – CFR Cluj 2

NOTĂ: JOKER-ul, adică meciul care va puncta dublu, este, în acest model, meciul ACS Poli – Pandurii. El va fi evidențiat în fiecare rundă în acest mod.

ATENȚIE! Acesta este doar un model de pariere. Oferta oficială a Etapei I din Ediția a V-a de #PronoLiga1 va fi publicată într-un articol viitor.

Articolul precedentOriginala răzbunare a uruguayenilor după eliminarea din Copa America
Articolul următorFotbalul din MLS sărbătorește legalizarea căsătoriei homosexuale în Statele Unite
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

57 COMENTARII

 1. Hai ca ma bag si eu. Nu stiam daca sa ma mai inscriu, dar zic: hai sa am un motiv sa ma mai uit la cate un meci de Liga1

 2. Astra – Concordia 1
  ASA Tg. Mureș – Dinamo 1
  CSU Craiova – FC Botoșani 1
  ACS Poli – Pandurii x2
  Steaua – Petrolul x
  FC Voluntari – CSMS Iași 2
  Viitorul – CFR Cluj 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here