Înscrie-te la Ediția a 14-a de #PronoLiga! Lasă-ți pronosticurile pentru prima etapă. Update

74
845

PronoLiga1-14

UPDATE. Jucători înscriși în sezonul 14 de #PronoLiga1

 1. Bera
 2. Simontwee
 3. Cap
 4. Nelu Jichița
 5. Claudiu Iacob
 6. Julian Ross
 7. Mircea Trușcă
 8. Vartan Răzvan
 9. Shanghai
 10. Claudiu Gabel
 11. Sikmar
 12. Tiq
 13. Cristian Stoica
 14. Valeiker
 15. Deki
 16. Thernandier
 17. Vraf Nord
 18. Radu Gheorghe
 19. Dobre Gabi
 20. Marinescu
 21. Voinea Gabriel
 22. Ditzanu
 23. Udrescu Dragoș
 24. Răzvan Raul
 25. Ștefan 1990
 26. Peia Răzvan 
 27. Marcello
 28. Cosma Corneliu
 29. Alex Stila
 30. Roach
 31. Cristi
 32. Emil Toma
 33. Microb
 34. Claudiu Emanoil
 35. Sebi Răducu
 36. Cristian-D. Pop
 37. Ionuț Brânzei
 38. Raul Rista
 39. Dragoș Adrian
 40. Adrian B
 41. Unguru
 42. Mirvio
 43. Costindte
 44. Trasca Oliver
 45. Știrbei Vodă
 46. Ditcov Bogdan
 47. Lucian Ciobanu
 48. Mandeacarp
 49. Engler Sorin
 50. Daninho
 51. Gheorghe A. Alexandru
 52. SavaUcv
 53. Constantinescu Florin
 54. Alex B
 55. Iancu Marian
 56. Țoc
 57. Marius Stroie
 58. Pelasgul 
 59. Alex Paloșanu
 60. Sebastian Turcanu
 61. Anghel
 62. Daniel Motoran
 63. Marius
 64. Nitache Eugen
 65. Ionut Alexandru
 66. Tirlea Alexandru
 67. Ionuț Iancu
 68. Constantin Răzvan
 69. A.D.I.
 70. Draco-RO
 71. Cristiibm
 72. Raul Plic 
 73. Ioanițoaia

Pe 12 iulie, în plină caniculă, probabil la peste 35 de grade Celsius la umbră și 450 la soare, începe un nou sezon din Superliga. Pe stadionul din Ovidiu (că cel din Constanța încă e în fază de construcție / proiect, etc.), Farul primește vizita nou-promovatei Unirea Slobozia. Așa cum v-am obișnuit din 2011 până în prezent, adică de pe vremea lui Băse până pe cea a lui Dula… Iohannis, în paralel cu meciurile de pe dreptunghiurile verzi sau cele arse de soare avem și #PronoLiga1!

Cel mai vechi, tare (ar zice gazdele) și incitant concurs de pronosticuri din fosta blogosferă românească anunță un nou sezon. Am și pierdut șirul. Credem că e al 14-lea. Așadar, anu’ ăsta luăm buletinul.

Cum ziceam și anul trecut, pentru a juca la #PronoLiga1 nu aveți nevoie de experiență, doar de un telefon / laptop/ pc / tabletă și conexiune la net. Dar haideți să nu mai pierdem vremea, că ș-așa e cald afară, și să trecem la treabă.

Ca de obicei în ultimii 13 ani, înainte de a vedea regulamentul și retrospectiva generală, vom arunca o privire asupra recentei ediții. Sezonul 13 a fost unul în care Adrian B s-a încoronat în ultima etapă. A avut ceva emoții pe final, dar a ”lovit” în ultima rundă.

Iată sinteza tuturor sezoanelor de #PronoLiga1 (2011-2024):

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, AdrianIonuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de ”Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • Ediția a IV-a a fost una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon. Învingător a ieșit Petru SîrbuAcesta i-a călcat pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și a intrat în cartea de istorie a acestui concurs.
 • Ediția a V-a a fost una și mai specială, dacă putem spune așa. În primul rând, aceasta s-a desfășurat în paralel cu noul sistem competițional din Liga 1, primul cu PlayOff și PlayOut, iar apoi, câștigătorul a intrat în istorie. Ioanițoaia, cel mai bun în ultima ediție, s-a încoronat pentru a doua oară câștigător la #PronoLiga1. Prin acest nou trofeu, acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria de 5 ani a concursului de pronosticuri dedicat Ligii 1. Același Ioanițoaia (atunci Clllaudiu) a fost jucătorul care se impunea și în Ediția I de la #PronoLiga1, undeva prin anul 2012.
 •  Ediția a VI-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu o luptă crâncenă până în ultima etapă. În final am avut un câștigător în premieră, în persoana lui Mihai Petrov! Acesta l-a învins cu un punct pe Dragoș Adrian. Pe locul 3 a venit ”doctorul” Cristian Andrei.
 • Ediția a VII-a a fost o luptă la mustață între Petru Sîrbu și Mihai Petrov. Ambii au încheiat cu 160 de puncte. Ambii au avut același număr al victoriilor de etapă: 3! Din fericire pentru ideea de departajare, unul a fost mai bun la numărul de JOKERE! Mihai Petrov a prins 22, iar Petru Sîrbu 21!
 • Ediția a VIII-a ”ucisă” de Costindte cu etape bune înainte de final. Acesta a câștigat trofeul cu 9 puncte avans față de locul secund, ocupat de Alex B.
 • Ediția a IX-a a fost câștigată de ”gazda” Adrian, cel care s-a impus la o diferență consistentă față de locul 2, ocupat Thernandier.
 • Ediția a X-a i-a revenit ”interistului” Deki, cel care a avut un sezon de excepție pe toate planurile. A fost urmat în clasament de Andrei G. și Cosma Corneliu, doi jucători cu evoluții extrem de solide.
 • Ediția a XI-a fost câștigată fără emoții de Știrbei Vodă. El a fost urmat de Tiq și de Alex Paloșanu.
 • Ediția a XII-a fost câștigată, după cum spuneam mai sus, de Bera. El a fost urmat de Dragoș Adrian și de Tirlea Alexandru.
 • Ediția a 13-a de #PronoLiga1 a fost una extrem de spectaculoasă, în care lupta pentru titlu s-a dus până în ultima etapă. Mereu aproape de lider, uneori și pe locul 1, fostul campion Adrian B. a ”lovit” decisiv în ultima etapă. A avut o evoluție perfectă, un 4 cât un 10, și l-a depășit pe Raul Plic la mustață.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele și pronosticurile tale și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A 14-A DE #PRONOLIGA1

 •  Etapele 1-30 vor cuprinde câte 8 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)
 • Etapele 1-10 play-off (câte 3 meciuri pe rundă) + etapele 1-19 din play out (câte 5 meciuri pe etapă)

PUNCTE NOI ÎN REGULAMENT + O ATENȚIE: În cazul în care un jucător nu are posibilitatea de a-și lăsa pronosticurile, acestea pot fi lăsate de un alt jucător cu condiția ca titularul să menționeze în comment (Exemplu: ”Pronosticuri pentru Popescu”). Și acum ATENȚIA: Acest lucru e permis de maxim 5 ori în cele 40 de etape. Dacă nu ai posibilitatea să îți aloci timp pentru a lăsa 8 amărâte de pronosticuri, mai bine nu participi!

ESTE INTERZISĂ LĂSAREA PRONOSTICURILOR DE PE ACELAȘI IP! Se pot lăsa cu condiția ca jucătorul titular să menționeze pentru cine lasă. Și, bineînțeles, să se încadreze în ”ATENȚIA” de mai sus: maxim 5 ori în cele 40 de etape!

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE (EX. Ionescu lasă X la FCSB – CFR Cluj, iar apoi se răzgândește și vrea 2)

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veți avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

Va fi a 11-a ediție cu JOKER!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 9 puncte într-o etapă normală.

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci, atac de COVID-19 în timpul meciului) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul sezonului. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
Ediția a 14-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

TERMENUL LIMITĂ pentru ÎNSCRIEREA la #PronoLiga1: vineri, 12 iulie, ora 18.29. Acesta poate suferi modificări.

Premiul cel mare al Ediției a 14-a de #PronoLiga1 va fi anunțat în zilele viitoare

Etapa I de #PronoLiga1

12 iul 2024, 18:30: Farul – Unirea Slobozia
12 iul 2024, 21:30: Hermannstadt – U Craiova
13 iul 2024, 17:00: Sepsi – Poli Iași
13 iul 2024, 19:15: UTA – Rapid
13 iul 2024, 22:00: FCSB – U Cluj
14 iul 2024, 19:00: CFR Cluj – Dinamo
15 iul 2024, 18:30: FC Botoșani – Oțelul
15 iul 2024, 21:30: Petrolul – Gloria Buzău

MODUL DE PARIERE:

8 meciuri – fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

IMPORTANT: NU SE ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 9 puncte într-o etapă.

 • Joker-ul etapei: Hermannstadt – U Craiova

Termen limită pentru primul meci al etapei: 12 iulie ora 18:29

ATENȚIE! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, de acum înainte o să luăm în considerare toate pronosticurile! Condiția e ca acestea să fie lăsate înainte de începerea meciurilor

NU UITAȚI! Odată lăsate, pronosticurile nu mai pot fi modificate în timpul etapei!

PRONOSTICURILE se lasă în ordinea din exemplul de mai jos!

*Un exemplu de pronosticuri al unei etape îl aveți mai jos!

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O ATENȚIE! În cazul nefericit în care sunt probleme cu site-ul, trimiteți pronosticurile pe adresa: contact@tikitaka.ro

Exemplu de pariere:

Farul – Unirea Slobozia 1
Hermannstadt – U Craiova 2
Sepsi – Poli Iași 1
UTA – Rapid 2
FCSB – U Cluj 1
CFR Cluj – Dinamo 1
FC Botoșani – Oțelul x
Petrolul – Gloria Buzău 1

Articolul precedentTop 5 sporturi de interes în România în 2024
Articolul următor#PronoLiga1. Un debutant câștigă prima rundă a sezonului. Urmează etapa a 2-a

74 COMENTARII

 1. Farul – Unirea Slobozia X
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași X
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj X
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 2. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 2
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 3. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 4. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 5. Farul – Unirea Slobozia X
  Hermannstadt – U Craiova 1
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 1
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău X

 6. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj x
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 7. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 1
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 1
  FCSB – U Cluj 2
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 8. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 9. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 10. 12 iul 2024, 18:30: Farul – Unirea Slobozia 1
  12 iul 2024, 21:30: Hermannstadt – U Craiova 2
  13 iul 2024, 17:00: Sepsi – Poli Iași 1
  13 iul 2024, 19:15: UTA – Rapid x
  13 iul 2024, 22:00: FCSB – U Cluj x
  14 iul 2024, 19:00: CFR Cluj – Dinamo 1
  15 iul 2024, 18:30: FC Botoșani – Oțelul 2
  15 iul 2024, 21:30: Petrolul – Gloria Buzău 1

 11. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid x
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău x

 12. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid x
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 13. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași X
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj X
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău X

 14. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău X

 15. 12 iul 2024, 18:30: Farul – Unirea Slobozia 1
  12 iul 2024, 21:30: Hermannstadt – U Craiova 2
  13 iul 2024, 17:00: Sepsi – Poli Iași 1
  13 iul 2024, 19:15: UTA – Rapid 2
  13 iul 2024, 22:00: FCSB – U Cluj 1
  14 iul 2024, 19:00: CFR Cluj – Dinamo 1
  15 iul 2024, 18:30: FC Botoșani – Oțelul x
  15 iul 2024, 21:30: Petrolul – Gloria Buzău 1

 16. 12 iul 2024, 18:30: Farul – Unirea Slobozia 1
  12 iul 2024, 21:30: Hermannstadt – U Craiova x
  13 iul 2024, 17:00: Sepsi – Poli Iași 1
  13 iul 2024, 19:15: UTA – Rapid 2
  13 iul 2024, 22:00: FCSB – U Cluj 1
  14 iul 2024, 19:00: CFR Cluj – Dinamo 1
  15 iul 2024, 18:30: FC Botoșani – Oțelul x
  15 iul 2024, 21:30: Petrolul – Gloria Buzău 1

 17. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 18. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 19. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 20. Farul. – Slobozia. 1
  Hermanstadt – U Craiova. X
  Sepsi. – Poli iasi. 1
  Uta Arad. – Rapid. X
  Fcsb. – U. Cluj. 1
  CFR. Cluj. – Dinamo. 1
  Fc Botoșani. – Otelul. 1
  Petrolul. – Gloria Buzău. 1

 21. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 22. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 1
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 23. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj x
  CFR Cluj – Dinamo x
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 24. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 25. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău X

 26. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 27. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid x
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo X
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 28. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași x
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău x

 29. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 30. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 31. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 32. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău x

 33. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid x
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 34. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 1
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 35. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași x
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău x

 36. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași X
  UTA – Rapid 1
  FCSB – U Cluj X
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 37. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid x
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 38. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 39. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 40. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 41. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 42. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid x
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 43. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 44. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 45. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași X
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj X
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău X

 46. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid x
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 47. 12 iul 2024, 18:30: Farul – Unirea Slobozia 1
  12 iul 2024, 21:30: Hermannstadt – U Craiova x
  13 iul 2024, 17:00: Sepsi – Poli Iași x
  13 iul 2024, 19:15: UTA – Rapid x
  13 iul 2024, 22:00: FCSB – U Cluj 1
  14 iul 2024, 19:00: CFR Cluj – Dinamo 1
  15 iul 2024, 18:30: FC Botoșani – Oțelul x
  15 iul 2024, 21:30: Petrolul – Gloria Buzău 1

 48. Farul- unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – u Craiova x
  Sepsi-poli Iași 1
  Uta-rapid 1
  Fcsb -ucluj x
  CFR-Dinamo 1
  FC Botoșani- otelul
  Petrolul -Buzău 2

 49. 12 iul 2024, 18:30: Farul – Unirea Slobozia 1
  12 iul 2024, 21:30: Hermannstadt – U Craiova 2
  13 iul 2024, 17:00: Sepsi – Poli Iași 1
  13 iul 2024, 19:15: UTA – Rapid 2
  13 iul 2024, 22:00: FCSB – U Cluj 1
  14 iul 2024, 19:00: CFR Cluj – Dinamo 1
  15 iul 2024, 18:30: FC Botoșani – Oțelul x
  15 iul 2024, 21:30: Petrolul – Gloria Buzău 1

 50. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 51. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău X

 52. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași X
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău X

 53. Farul-Unirea Slobozia 1 Hermannstadt- U Craiova 2 Sepsi-Poli Iasi 1 UTA-Rapid x FCSB-U Cluj 1 CFR Cluj-Dinamo 1 Fc Botosani-Otelul 2 Petrolul-Gloria Buzau 1

 54. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 1
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 55. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași X
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj X
  CFR Cluj – Dinamo 2
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău X

 56. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 1
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 1
  FCSB – U Cluj 2
  CFR Cluj – Dinamo x
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 57. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 1
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău X

 58. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi-Poli Iasi 1
  UTA – Rapid X
  FCSB- U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  Botosani – Otelul X
  Petrolul – Gloria Buzau 1

 59. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 1
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 60. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 61. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 62. Farul-Unirea Slobozia 1
  Hermanstad-U Craiova 1
  Sepsi-Poli Iași x
  UTA-Rapid 2
  FCSB-U Cluj 1
  CFR Cluj-Dinamo 1
  FC Botosani-Otelul 2
  Petrolul-Gloria Buzau1

 63. Farul-Unirea Slobozia 1
  Hermanstad-U Craiova 1
  Sepsi-Poli Iași 1
  UTA-Rapid 2
  FCSB-U Cluj 1
  CFR Cluj-Dinamo 1
  FC Botosani-Otelul X
  Petrolul-Gloria Buzau 2

 64. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 1
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 65. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iasi 1
  Uta – Rapid 2
  Fcsb – U Cluj 1
  Cfr – Dinamo 1
  Botosani – Otelul X
  Petolul – Gloria Buzau 1

 66. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj X
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 2

 67. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 68. 12 iul 2024, 18:30: Farul – Unirea Slobozia – 1
  12 iul 2024, 21:30: Hermannstadt – U Craiova – x
  13 iul 2024, 17:00: Sepsi – Poli Iași – 1
  13 iul 2024, 19:15: UTA – Rapid – 2
  13 iul 2024, 22:00: FCSB – U Cluj – 1
  14 iul 2024, 19:00: CFR Cluj – Dinamo – 1
  15 iul 2024, 18:30: FC Botoșani – Oțelul – x
  15 iul 2024, 21:30: Petrolul – Gloria Buzău – 1

 69. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova x
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid x
  FCSB – U Cluj x
  CFR Cluj – Dinamo x
  FC Botoșani – Oțelul x
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 70. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 2
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 71. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova X
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj X
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău X

 72. Farul – Unirea Slobozia 1
  Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 73. Hermannstadt – U Craiova 2
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid 2
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul X
  Petrolul – Gloria Buzău 1

 74. Farul – Unirea Slobozia .
  Hermannstadt – U Craiova 1
  Sepsi – Poli Iași 1
  UTA – Rapid X
  FCSB – U Cluj 1
  CFR Cluj – Dinamo 1
  FC Botoșani – Oțelul 2
  Petrolul – Gloria Buzău 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here