Înscrie-te la Ediția a 12-a de #PronoLiga! Lasă-ți pronosticurile pentru prima etapă

72
1282

UPDATE. Jucători înscriși în sezonul 12 de #PronoLiga1

 1. Dragoș Adrian
 2. Vraf Nord
 3. Radu Gheorghe
 4. Udrescu Dragoș
 5. Nelu Jichița
 6. Ditcov Bogdan
 7. Răzvan Raul
 8. Cristian-D. Pop
 9. Tiq
 10. Tirlea Alexandru
 11. RadutheSecond
 12. Gabel
 13. Mircea Trușcă 
 14. Claudiu Iacob
 15. Shaghai
 16. Draco-Ro
 17. Engler Sorin
 18. Deki
 19. Cristian Stoica
 20. Bera
 21. Mandea
 22. Mirvio
 23. Sikmar
 24. Vartan Răzvan
 25. Adrian
 26. Costindte
 27. Claudiu Emanoil
 28. Ioanițoaia
 29. Ibracadabra
 30. Julian Ross
 31. Toganel Paul
 32. Daninho
 33. Cosma Corneliu
 34. Dan Daniel STB
 35. Ionuț Brânzei
 36. Microb
 37. Andrei George
 38. Cîrstoiu Ștefan
 39. Mugurel ”Pele” Buga
 40. Dan Gramescu
 41. Tzetze
 42. Ionuț Iancu
 43. Georgynyo89
 44. Geaxi Marius
 45. Cristi
 46. Cătălin
 47. Viorel P
 48. Alex Jurcuța
 49. Emil Toma
 50. Andrei G
 51. Flaviu
 52. Thernandier
 53. Lucian Ciobanu
 54. Marius
 55. Iosif M. Darie
 56. Ionuț Iftimi
 57. Vasile Dorin-Andrei
 58. Alex B
 59. Sebastian Turcanu
 60. Cristinel Birta
 61. AlexandruStl
 62. Cristian Andrei
 63. Vlad Mădălin
 64. Ana
 65. Peia Răzvan
 66. Ștefan Maxim
 67. Taban Luis
 68. Costache Rusu
 69. Vladimir Cristea
 70. Toni Piatră
 71. Alex Paloșanu

*Termen limită pentru înscrieri: 18 iulie, ora 21:29!


Peste mai puțin de două săptămâni debutează sezonul 2022-2023 din Liga 1. Din punct de vedere al sponsorului, se anunță un an fotbalistic ”super”. În realitate …

Să nu ne întristăm în legătură cu fotbalul de lumea a 7-a pe care îl avem și să vorbim de ceea ce este important: astăzi, 5 iulie, deschidem oficial înscrierile pentru Ediția a 12-a de #PronoLiga1, cel mai cel concurs de pronosticuri din istoria bloggosferei românești.

Înainte de a vedea regulamentul și retrospectiva generală, haideți să aruncăm o privire asupra recentei ediții. Sezonul 11 a fost unul dominat copios de Știrbei Vodă, un CAMPION MEGA-MERITAT!

A fost lider după Etapa I, a căzut apoi ușor, iar din runda a 5-a a preluat controlul clasamentului și nu l-a mai lăsat. Tiq a fost vicecampionul ediției a 11-a, iar ultimul loc de pe podium i-a revenit lui Alex Paloșanu.

 • Iată sinteza tuturor sezoanelor de #PronoLiga1:

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, AdrianIonuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de ”Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • Ediția a IV-a a fost una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon. Învingător a ieșit Petru SîrbuAcesta i-a călcat pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și a intrat în cartea de istorie a acestui concurs.
 • Ediția a V-a a fost una și mai specială, dacă putem spune așa. În primul rând, aceasta s-a desfășurat în paralel cu noul sistem competițional din Liga 1, primul cu PlayOff și PlayOut, iar apoi, câștigătorul a intrat în istorie. Ioanițoaia, cel mai bun în ultima ediție, s-a încoronat pentru a doua oară câștigător la #PronoLiga1. Prin acest nou trofeu, acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria de 5 ani a concursului de pronosticuri dedicat Ligii 1. Același Ioanițoaia (atunci Clllaudiu) a fost jucătorul care se impunea și în Ediția I de la #PronoLiga1, undeva prin anul 2012.
 •  Ediția a VI-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu o luptă crâncenă până în ultima etapă. În final am avut un câștigător în premieră, în persoana lui Mihai Petrov! Acesta l-a învins cu un punct pe Dragoș Adrian. Pe locul 3 a venit ”doctorul” Cristian Andrei.
 • Ediția a VII-a a fost o luptă la mustață între Petru Sîrbu și Mihai Petrov. Ambii au încheiat cu 160 de puncte. Ambii au avut același număr al victoriilor de etapă: 3! Din fericire pentru ideea de departajare, unul a fost mai bun la numărul de JOKERE! Mihai Petrov a prins 22, iar Petru Sîrbu 21!
 • Ediția a VIII-a ”ucisă” de Costindte cu etape bune înainte de final. Acesta a câștigat trofeul cu 9 puncte avans față de locul secund, ocupat de Alex B.
 • Ediția a IX-a a fost câștigată de ”gazda” Adrian, cel care s-a impus la o diferență consistentă față de locul 2, ocupat Thernandier.
 • Ediția a X-a i-a revenit ”interistului” Deki, cel care a avut un sezon de excepție pe toate planurile. A fost urmat în clasament de Andrei G. și Cosma Corneliu, doi jucători cu evoluții extrem de solide.
 • Ediția a XI-a fost câștigată fără emoții de Știrbei Vodă. El a fost urmat de Tiq și de Alex Paloșanu.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele și pronosticurile tale și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A 12-A DE #PRONOLIGA1

 •  Etapele 1-30 vor cuprinde câte 8 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)
 • Etapele 1-10 play-off (câte 3 meciuri pe rundă) + etapele 1-19 din play out (câte 5 meciuri pe etapă)

PUNCTE NOI ÎN REGULAMENT + O ATENȚIE: În cazul în care un jucător nu are posibilitatea de a-și lăsa pronosticurile, acestea pot fi lăsate de un alt jucător cu condiția ca titularul să menționeze în comment (Exemplu: ”Pronosticuri pentru Popescu”). Și acum ATENȚIA: Acest lucru e permis de maxim 5 ori în cele 40 de etape. Dacă nu ai posibilitatea să îți aloci timp pentru a lăsa 8 amărâte de pronosticuri, mai bine nu participi!

ESTE INTERZISĂ LĂSAREA PRONOSTICURILOR DE PE ACELAȘI IP! Se pot lăsa cu condiția ca jucătorul titular să menționeze pentru cine lasă. Și, bineînțeles, să se încadreze în ”ATENȚIA” de mai sus: maxim 5 ori în cele 40 de etape!

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE (EX. Ionescu lasă X la FCSB – CFR Cluj, iar apoi se răzgândește și vrea 2)

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veți avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

Va fi a 9-a ediție cu JOKER!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 9 puncte într-o etapă normală.

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci, atac de COVID-19 în timpul meciului) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul sezonului. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
Ediția a 12-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

PREMIUL EDIȚIEI A 12-A DE #PronoLiga1 va fi anunțat în zilele viitoare

Etapa I de #PronoLiga1

15 iul 2022, 18:30: Hermannstadt – CS Mioveni
15 iul 2022, 21:30: U Craiova – Sepsi
16 iul 2022, 18:30: FC Argeș – UTA
16 iul 2022, 21:30: CFR Cluj – Rapid
17 iul 2022, 18:30: Farul – FCU Craiova
17 iul 2022, 21:30: FCSB – U Cluj
18 iul 2022, 18:30: FC Botoșani – Chindia
18 iul 2022, 21:30: Petrolul – FC Voluntari

MODUL DE PARIERE:

8 meciuri – fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

IMPORTANT: NU SE ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 9 puncte într-o etapă.

 • Joker-ul etapei: U Craiova – Sepsi

Termen limită pentru primul meci al etapei: 15 iulie ora 18:29

ATENȚIE! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, de acum înainte o să luăm în considerare toate pronosticurile! Condiția e ca acestea să fie lăsate înainte de începerea meciurilor

NU UITAȚI! Odată lăsate, pronosticurile nu mai pot fi modificate în timpul etapei!

*Un exemplu de pronosticuri al unei etape îl aveți mai jos!

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O ATENȚIE! În cazul nefericit în care sunt probleme cu site-ul, trimiteți pronosticurile pe adresa: contact@tikitaka.ro

Exemplu de pariere:

Hermannstadt – CS Mioveni 1
U Craiova – Sepsi 1
FC Argeș – UTA 1
CFR Cluj – Rapid 1
Farul – FCU Craiova 1
FCSB – U Cluj 1
FC Botoșani – Chindia 1
Petrolul – FC Voluntari 1

ATENȚIE! Pe adresa de e-mail pe care lăsați pronosticurile veți primi, înainte fiecărei etape, un REMINDER de informare. Așadar, lăsați o adresă pe care o verificați frecvent!

ATENȚIE! Pronosticurile se lasă în ordinea pusă în exemplul de mai jos. 

Pronosticurile lăsate în altă ordine NU SE IAU ÎN CONSIDERARE!

Articolul precedentRomânia – Cehoslovacia 2-1 (Cupa Balcanică – 4 iulie 1948)
Articolul următorFinala Cupei României 1939: Rapid – Sportul Studențesc 2-0

72 COMENTARII

 1. Hermanstadt-C.S.Mioveni 1
  U Craiova-Sepsi 1
  FC Arges-UTA 1
  Cfr Cluj -Rapid 1
  Farul-FCU Craiova 1
  FCSB-U Cluj1
  FC Botosani-Chindia1
  Petrolul -FC Voluntari X

 2. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 3. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 4. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova x
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 5. Hermannstadt – CS Mioveni 2
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 6. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 7. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 8. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid 2
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj X
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 9. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 10. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 11. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova x
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 12. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 2
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 13. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj x
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 14. Hermannstadt – CS Mioveni 2
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 15. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 16. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 2
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 17. 15 iul 2022, 18:30: Hermannstadt – CS Mioveni x
  15 iul 2022, 21:30: U Craiova – Sepsi x
  16 iul 2022, 18:30: FC Argeș – UTA 1
  16 iul 2022, 21:30: CFR Cluj – Rapid 1
  17 iul 2022, 18:30: Farul – FCU Craiova 1
  17 iul 2022, 21:30: FCSB – U Cluj 1
  18 iul 2022, 18:30: FC Botoșani – Chindia 1
  18 iul 2022, 21:30: Petrolul – FC Voluntari 2

 18. 15 iul 2022, 18:30: Hermannstadt – CS Mioveni 1
  15 iul 2022, 21:30: U Craiova – Sepsi 1
  16 iul 2022, 18:30: FC Argeș – UTA x
  16 iul 2022, 21:30: CFR Cluj – Rapid 1
  17 iul 2022, 18:30: Farul – FCU Craiova 1
  17 iul 2022, 21:30: FCSB – U Cluj 1
  18 iul 2022, 18:30: FC Botoșani – Chindia 1
  18 iul 2022, 21:30: Petrolul – FC Voluntari x

 19. Hermannstadt – CS Mioveni 2
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova x
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 20. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova X
  FCSB – U Cluj X
  FC Botoșani – Chindia X
  Petrolul – FC Voluntari X

 21. U Craiova – Sepsi X
  Fc Arges – Uta. 2
  Cfr Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU. X
  Fcsb – U Cluj 1
  Botosani – Cjindia x
  Petrolul – Voluntari. X

 22. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid x
  Farul – FCU Craiova x
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia x
  Petrolul – FC Voluntari x

 23. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 24. Hermannstadt – CS Mioveni 2
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 25. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 26. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 27. Hermannstadt – CS Mioveni 2
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 28. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 29. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova x
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 30. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 2
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 31. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 32. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 33. 15 iul 2022, 18:30: Hermannstadt – CS Mioveni 1
  15 iul 2022, 21:30: U Craiova – Sepsi 1
  16 iul 2022, 18:30: FC Argeș – UTA X
  16 iul 2022, 21:30: CFR Cluj – Rapid 1
  17 iul 2022, 18:30: Farul – FCU Craiova 2
  17 iul 2022, 21:30: FCSB – U Cluj 1
  18 iul 2022, 18:30: FC Botoșani – Chindia 1
  18 iul 2022, 21:30: Petrolul – FC Voluntari 2

 34. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 35. Hermannstadt – CS Mioveni 2
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova X
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 36. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova X
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 37. Hermannstadt-Mioveni 2
  U Craiova-Sepsi 2
  FC Arges-UTA x
  CFR Cluj-rapid 1
  Farul-FCU Craiova 1
  FCSB-U Cluj 1
  FC Botosani-Chindia x
  Petrolul-Voluntari x

 38. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 2
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 39. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 40. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – Voluntari X

 41. 15 iul 2022, 18:30: Hermannstadt – CS Mioveni – x
  15 iul 2022, 21:30: U Craiova – Sepsi – 1
  16 iul 2022, 18:30: FC Argeș – UTA – x
  16 iul 2022, 21:30: CFR Cluj – Rapid – 1
  17 iul 2022, 18:30: Farul – FCU Craiova – 1
  17 iul 2022, 21:30: FCSB – U Cluj – 1
  18 iul 2022, 18:30: FC Botoșani – Chindia – x
  18 iul 2022, 21:30: Petrolul – FC Voluntari – 1

 42. 15 iul 2022, 18:30: Hermannstadt – CS Mioveni -X
  15 iul 2022, 21:30: U Craiova – Sepsi -x
  16 iul 2022, 18:30: FC Argeș – UTA- 2
  16 iul 2022, 21:30: CFR Cluj – Rapid -1
  17 iul 2022, 18:30: Farul – FCU Craiova- 1
  17 iul 2022, 21:30: FCSB – U Cluj -1
  18 iul 2022, 18:30: FC Botoșani – Chindia -1
  18 iul 2022, 21:30: Petrolul – FC Voluntari -1

 43. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 44. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 45. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 2
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj X
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 46. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 47. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 48. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid 2
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 49. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 50. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi x
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid x
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 51. Hermannstadt-Cs Mioveni 1
  U Craiova-Sepsi 1
  FC Arges- UTA x
  CFR Cluj-Rapid x
  Farul-FCU Craiova 1
  FCSB-U Cluj 1
  FC Botosani- Chindia 1
  Petrolul-FC Voluntari 1

 52. 15 iul 2022, 18:30: Hermannstadt – CS Mioveni 2
  15 iul 2022, 21:30: U Craiova – Sepsi 2
  16 iul 2022, 18:30: FC Argeș – UTA 2
  16 iul 2022, 21:30: CFR Cluj – Rapid 2
  17 iul 2022, 18:30: Farul – FCU Craiova 1
  17 iul 2022, 21:30: FCSB – U Cluj 1
  18 iul 2022, 18:30: FC Botoșani – Chindia 1
  18 iul 2022, 21:30: Petrolul – FC Voluntari 2

 53. 15 iul 2022, 18:30: Hermannstadt – CS Mioveni 2
  15 iul 2022, 21:30: U Craiova – Sepsi x
  16 iul 2022, 18:30: FC Argeș – UTA 2
  16 iul 2022, 21:30: CFR Cluj – Rapid 2
  17 iul 2022, 18:30: Farul – FCU Craiova 1
  17 iul 2022, 21:30: FCSB – U Cluj 1
  18 iul 2022, 18:30: FC Botoșani – Chindia 1
  18 iul 2022, 21:30: Petrolul – FC Voluntari 2

 54. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi X
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 55. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 56. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia X
  Petrolul – FC Voluntari X

 57. Hermannstadt – CS Mioveni x
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA x
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari x

 58. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid x
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 59. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid x
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 60. Hermanstadt-C.S.Mioveni x
  U Craiova-Sepsi x
  FC Arges-UTA 1
  Cfr Cluj -Rapid 1
  Farul-FCU Craiova 1
  FCSB-U Cluj1
  FC Botosani-Chindia1
  Petrolul -FC Voluntari 2

 61. Hermannstadt – CS Mioveni 2
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid x
  Farul – FCU Craiova x
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 62. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA X
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 63. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia X
  Petrolul – FC Voluntari 1

 64. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 1
  CFR Cluj – Rapid 2
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 2
  Petrolul – FC Voluntari 1

 65. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 66. Hermannstadt – CS Mioveni X
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 67. Hermanstadt – C.S.Mioveni 2
  U Craiova – Sepsi 2
  FC Arges – UTA 1
  Cfr Cluj – Rapid X
  Farulb- FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botosani – Chindia1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 68. Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

 69. CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari X

 70. CFR Cluj – Rapid X
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 2

 71. Pronosticurile primite pe mail de la Alex Paloșanu (Fri, Jul 15, 4:13 PM):

  Hermannstadt – CS Mioveni 1
  U Craiova – Sepsi 1
  FC Argeș – UTA 2
  CFR Cluj – Rapid 1
  Farul – FCU Craiova 1
  FCSB – U Cluj 1
  FC Botoșani – Chindia 1
  Petrolul – FC Voluntari 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here