A început Ediția a 11-a de #PronoLiga1! Lista jucătorilor înscriși în competiție

83
1439

UPDATE! Jucătorii înscriși la Ediția a 11-a de #PronoLiga1

 1. Ana
 2. Udrescu Dragoș
 3. Cristian-D. Pop
 4. Cosma Corneliu
 5. Matadorul
 6. Tiq
 7. Ionuț Iancu
 8. Daninho
 9. Dragoș Adrian
 10. Andrei G
 11. Daniel Nazare
 12. Nelu Jichita
 13. Costindte
 14. Emil Toma
 15. Julian Ross
 16. Claudiu Emanoil
 17. Gabriel C
 18. Draco-RO
 19. Vraf Etern
 20. Stillenj
 21. Dagi Hagi
 22. Ovidiu Gorcea
 23. Marius
 24. Cristian Andrei
 25. Deki
 26. Radu Gheorghe
 27. I.M. Darie
 28. Dan Daniel STB
 29. MM
 30. Ibracadabra
 31. Bera
 32. Robert
 33. Adrian B.
 34. RaduTheSecond
 35. Știrbei Vodă
 36. Radusmall
 37. Cristinel Birta
 38. MC 2
 39. Alex B
 40. Mișu
 41. Ioanițoaia
 42. Engler Sorin
 43. Antonio I
 44. Sergyu R
 45. B. Cosmin
 46. Alex
 47. Vasile D. Andrei
 48. Thernandier
 49. Răzvan B
 50. George Ion
 51. Răzvan Paul
 52. G.M. Claudiu
 53. Bucur Andrei
 54. Cristi M
 55. Peia Răzvan
 56. Ionuț Brânzei
 57. Birau George
 58. Tirlea Alexandru
 59. Alex Jurcuta
 60. Akilae
 61. Alex Paloșanu
 62. Vartan Răzvan
 63. Ditcov Bogdan
 64. Andrei M. Cătălin
 65. Lucian Ciobanu
 66. Florian Iordache
 67. Geaxi Marius
 68. Flavius
 69. CălinChiuzbaian
 70. Intermezzo
 71. Sikmar
 72. Cristi
 73. Remus
 74. Cornel V
 75. Gabriel Dobre
 76. Mircea Trușcă
 77. Vladimir Cristea
 78. Claudiu B
 79. Mazy 1923
 80. Cristiibm
 81. Alexandru
 82. DunavPyce

În ceva mai mult de două săptămâni, un nou sezon de Liga 1 pornește la drum. Dacă pe teren ne vom afla la ediția cu numărul 104, la #PronoLiga1 dăm drumul Ediției a 11-a.

Înainte de a vă (re)aminti ce și cum, regulamente, restricții etc, haideți să facem o scurtă retrospectivă a ceea ce am avut până în 2020. Dacă primele 7 ediții au fost extrem de dramatice, cu lupte duse până la limită, Ediția a 8-a și a 9-a au fost puse la podea de eroul dobrogean Costindte și de tikitakul Adrian.

Ultima ediție jucată, a 10-a, a fost una extrem de disputată, în care Deki și-a trecut în palmares primul titlu din cariera sa la #PronoLiga1.

 • Iată sinteza tuturor sezoanelor de #PronoLiga1:

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, AdrianIonuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de ”Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • Ediția a IV-a a fost una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon. Învingător a ieșit Petru SîrbuAcesta i-a călcat pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și a intrat în cartea de istorie a acestui concurs.
 • Ediția a V-a a fost una și mai specială, dacă putem spune așa. În primul rând, aceasta s-a desfășurat în paralel cu noul sistem competițional din Liga 1, primul cu PlayOff și PlayOut, iar apoi, câștigătorul a intrat în istorie. Ioanițoaia, cel mai bun în ultima ediție, s-a încoronat pentru a doua oară câștigător la #PronoLiga1. Prin acest nou trofeu, acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria de 5 ani a concursului de pronosticuri dedicat Ligii 1. Același Ioanițoaia (atunci Clllaudiu) a fost jucătorul care se impunea și în Ediția I de la #PronoLiga1, undeva prin anul 2012.
 •  Ediția a VI-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu o luptă crâncenă până în ultima etapă. În final am avut un câștigător în premieră, în persoana lui Mihai Petrov! Acesta l-a învins cu un punct pe Dragoș Adrian. Pe locul 3 a venit ”doctorul” Cristian Andrei.
 • Ediția a VII-a a fost o luptă la mustață între Petru Sîrbu și Mihai Petrov. Ambii au încheiat cu 160 de puncte. Ambii au avut același număr al victoriilor de etapă: 3! Din fericire pentru ideea de departajare, unul a fost mai bun la numărul de JOKERE! Mihai Petrov a prins 22, iar Petru Sîrbu 21!
 • Ediția a VIII-a ”ucisă” de Costindte cu etape bune înainte de final. Acesta a câștigat trofeul cu 9 puncte avans față de locul secund, ocupat de Alex B.
 • Ediția a IX-a a fost câștigată de ”gazda” Adrian, cel care s-a impus la o diferență consistentă față de locul 2, ocupat Thernandier.
 • Ediția a X-a i-a revenit ”interistului” Deki, cel care a avut un sezon de excepție pe toate planurile. A fost urmat în clasament de Andrei G. și Cosma Corneliu, doi jucători cu evoluții extrem de solide.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele și pronosticurile tale și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A 11-A DE #PRONOLIGA1

 •  Etapele 1-30 vor cuprinde câte 8 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)
 • Etapele 1-10 play-off (câte 3 meciuri pe rundă) + etapele 1-19 din play out (câte 5 meciuri pe etapă)

PUNCTE NOI ÎN REGULAMENT + O ATENȚIE: În cazul în care un jucător nu are posibilitatea de a-și lăsa pronosticurile, acestea pot fi lăsate de un alt jucător cu condiția ca titularul să menționeze în comment (Exemplu: ”Pronosticuri pentru Popescu”). Și acum ATENȚIA: Acest lucru e permis de maxim 5 ori în cele 40 de etape. Dacă nu ai posibilitatea să îți aloci timp pentru a lăsat 7 amărâte de pronosticuri, mai bine nu participi!

ESTE INTERZISĂ LĂSAREA PRONOSTICURILOR DE PE ACELAȘI IP! Se pot lăsa cu condiția ca jucătorul titular să menționeze pentru cine lasă. Și, bineînțeles, să se încadreze în ”ATENȚIA” de mai sus: maxim 5 ori în cele 40 de etape!

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE (EX. Ionescu lasă X la FCSB – CFR Cluj, iar apoi se răzgândește și vrea 2)

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veți avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

Va fi a 7-a ediție cu JOKER!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 9 puncte într-o etapă normală.

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci, atac de COVID-19 în timpul meciului) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul sezonului. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
Ediția a 11-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

PREMIUL EDIȚIEI A 11-A DE #PronoLiga1 va fi anunțat în zilele viitoare

Etapa I de #PronoLiga1

15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB
16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica
16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova
17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni
17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș
18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul
18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia
19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari

MODUL DE PARIERE:

8 meciuri – fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

IMPORTANT: NU SE ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 9 puncte într-o etapă.

 • Joker-ul etapei: Rapid – Chindia

Termen limită pentru primul meci al etapei: 15 iulie ora 20:29

ATENȚIE! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, de acum înainte o să luăm în considerare toate pronosticurile! Condiția e ca acestea să fie lăsate înainte de începerea meciurilor

NU UITAȚI! Odată lăsate, pronosticurile nu mai pot fi modificate în timpul etapei!

*Un exemplu de pronosticuri al unei etape îl aveți mai jos!

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O ATENȚIE! În cazul nefericit în care sunt probleme cu site-ul, trimiteți pronosticurile pe adresa: contact@tikitaka.ro

Exemplu de pariere:

FC Botoșani – FCSB 2
Sepsi – Academica 1
CFR Cluj – FCU Craiova 1
Gaz Metan – CS Mioveni 1
U Craiova – FC Argeș 1
UTA – Farul 2
Rapid – Chindia 1
Dinamo – FC Voluntari 1

ATENȚIE! Pe adresa de e-mail pe care lăsați pronosticurile veți primi, înainte fiecărei etape, un REMINDER de informare. Așadar, lăsați o adresă pe care o verificați frecvent!

ATENȚIE! Pronosticurile se lasă în ordinea pusă în exemplul de mai jos. 

Pronosticurile lăsate în altă ordine NU SE IAU ÎN CONSIDERARE!

Articolul precedentEURO 2020: Cine va câștiga cel mai important turneu al anului?
Articolul următor#PronoLiga1! Doi lideri după prima etapă a sezonului. Urmează runda a 2-a

83 COMENTARII

 1. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica X
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 2. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova x
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari x

 3. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica X
  CFR Cluj – FCU Craiova X
  Gaz Metan – CS Mioveni 2
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 1

 4. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica x
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 1

 5. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari X

 6. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 1

 7. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB – 2
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica – 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova – x
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni – x
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș – 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul – 2
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia – x
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari – x

 8. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 1

 9. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 10. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB x
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova 1
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni 1
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul 2
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia x
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari 1

 11. FC Botoșani – FCSB X
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș X
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari 2

 12.  Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica X
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari X

 13. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova x
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 2

 14. FC Botoșani – FCSB 1
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova X
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari X

 15. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 2

 16. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 1

 17. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 18. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 2

 19. Botoșani – FCSB X
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni x
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 1

 20. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica x
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni x
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 1

 21. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari x

 22. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 23. FC Botoșani – FCSB X
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari 2

 24. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB 2
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova 1
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni 1
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul 2
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia x
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari x

 25. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB 2
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova 1
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni 1
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul 1
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia x
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari x

 26. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB 2
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova 1
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni x
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul x
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia 1
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari x

 27. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 2

 28. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB 1
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova 2
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni 1
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul X
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia 1
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari 1

 29. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica X
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari X

 30. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB X
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova X
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni 2
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș X
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul 2
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia X
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari 2

 31. FC Botoșani – FCSB X
  Sepsi – Academica X
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș X
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 32. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni x
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 33. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni x
  U Craiova – FC Argeș x
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 2

 34. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 35. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 36. FC Botoșani – FCSB X
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari X

 37. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 1

 38. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 2
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 39. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari X

 40. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova X
  Gaz Metan – CS Mioveni 2
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 41. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari x

 42. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 2

 43. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari x

 44. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova X
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari X

 45. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica x
  CFR Cluj – FCU Craiova X
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 46. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova X
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 2

 47. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB 2
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova 1
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni x
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul x
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia x
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari 2

 48. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari 2

 49. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari X

 50. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș x
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 1

 51. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 2

 52. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova x
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari x

 53. 15 iul 2021, 20:30: FC Botoșani – FCSB 2
  16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova 1
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni x
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul 1
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia 2
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari x

 54. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova X
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 55. FC Botoșani – FCSB X
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 2

 56. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 2
  CFR Cluj – FCU Craiova 2
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 2
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 2

 57. C Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș x
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 58. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA Arad – Farul X
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari 2

 59. Botosani fcsb 2
  Sepsi clinceni 1
  Cfr craiova 1
  Medias mioveni 2
  Craiova arges 1
  Uta farul 2
  Rapid chindia x
  Dinamo voluntari 2

 60. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 61. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni x
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 62. Fc Botosani-FCSB X
  Sepsi-Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Arges 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 63. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 2

 64. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 2

 65. Botosani – Fcsb 2
  Sepsi – Academica 1
  Cfr Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – Cs.Mioveni X
  U Craiova – FC.Arges X
  UTA Arad – Farul X
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – Voluntari X

 66. FC Botosani-Fcsb 2
  Sepsi-Academica 1
  Cfr Cluj-Fcu Craiova 1
  Gaz metan-Cs mioveni 1
  U Craiova-Fc Arges x
  Uta-Farul x
  Rapid-Chindia x
  Dinamo-Voluntari 2

 67. Botosani – Fcsb x
  Sepsi – Academica 1
  Cfr Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – Cs.Mioveni 1
  U Craiova – FC.Arges 1
  UTA Arad – Farul x
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – Voluntari 2

 68. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova X
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș X
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari x

 69. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni x
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari x

 70. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica x
  CFR Cluj – FCU Craiova x
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 2
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 2

 71. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova x
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș x
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari x

 72. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul X
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari 2

 73. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica 1X
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari x

 74. FC Botoșani – FCSB x
  Sepsi – Academica X
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari x

 75. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni X
  U Craiova – FC Argeș X
  UTA Arad – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari X

 76. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova x
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari 2

 77. FC Botoșani – FCSB 1
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni x
  U Craiova – FC Argeș x
  UTA – Farul 1
  Rapid – Chindia 2
  Dinamo – FC Voluntari 2

 78. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia X
  Dinamo – FC Voluntari 1

 79. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica x
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul 2
  Rapid – Chindia 1
  Dinamo – FC Voluntari 1

 80. Botoșani – fcsb x, sepsi-academica 1,cfr – fcu Craiova 1,gaz metan – cs Mioveni 1,u Craiova – FC Argeș 1,uta – farul 2,rapid – chindia 1,dinamo – voluntari 2

 81. FC Botoșani – FCSB 2
  Sepsi – Academica 1
  CFR Cluj – FCU Craiova 1
  Gaz Metan – CS Mioveni 1
  U Craiova – FC Argeș 1
  UTA – Farul x
  Rapid – Chindia x
  Dinamo – FC Voluntari x

 82. 16 iul 2021, 18:30: Sepsi – Academica ~ 1
  16 iul 2021, 21:30: CFR Cluj – FCU Craiova ~ 1
  17 iul 2021, 18:30: Gaz Metan – CS Mioveni ~ X
  17 iul 2021, 21:30: U Craiova – FC Argeș ~ 1
  18 iul 2021, 18:30: UTA – Farul ~ 2
  18 iul 2021, 21:30: Rapid – Chindia ~ 1
  19 iul 2021, 20:30: Dinamo – FC Voluntari ~ 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here