Înscrie-te la Ediția a 9-a de #PronoLiga1! Lasă-ți pronosticurile pentru prima etapă a sezonului

40
2808

pronoliga1

UPDATE: Prelungire perioadă înscrieri până pe 15 iulie, ora 17:59!

UPDATEJucători înscriși în Ediția a 9-a de #PronoLiga1:

 1. Cristian-D. Pop
 2. Nelu Jichița
 3. Ana
 4. Vraf Etern
 5. Nicu13
 6. Radu Sibiu
 7. Cosma Corneliu
 8. Grecu
 9. Miai Nenicu
 10. Julian Ross
 11. Anvers
 12. MD
 13. Simontwee
 14. Cătălin Ștefan
 15. Dragoș Adrian
 16. Costindte
 17. Știrbei Vodă
 18. Andrei George
 19. Bera
 20. Ionuț Brânzei
 21. Claudiu B.
 22. Ionuț Iancu
 23. Alex B
 24. Mandeacarp
 25. I.M. Darie
 26. Thernandier
 27. Speedy
 28. Cristian Andrei
 29. Radusmall
 30. EmilToma_Av
 31. Drejan Bela
 32. Aspirantul
 33. Adrian
 34. Ioanițoaia
 35. Claudiu Emanoil
 36. Daninho
 37. DunavPyce
 38. CristiiBm
 39. Alecs

După o lună iunie a anului 2019 extrem de încinsă, în care România U21 a scris istorie la Europeanul din Italia și San Marino, acolo unde a ajuns până în semifinale, trecem abrupt la o lună iulie în care, vrem nu vrem, o iubim n-o iubim, avem sau n-avem favorite în ea, Liga 1 repornește la drum cu ediția ei cu numărul 102. Așa cum v-am obișnuit de vreo 7 ani încoace, odată cu Liga 1 se reia și cel mai tare concurs de pronosticuri din România: #PronoLiga1!

Vineri, 12 iulie 2019, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu”, FC Voluntari primește vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un debut așa cum îi șade bine unui campionat tot mai …completați dumneavoastră.

Tot pe 12 iulie, #PronoLiga1 vă propune și vă invită să fiți eroi în Ediția a 9-a a concursului! Înainte de a vă (re)aminti ce și cum, regulamente, restricții etc, haideți să facem o scurtă retrospectivă a ceea ce am avut până în 2019. Dacă primele 7 ediții au fost extrem de dramatice, cu lupte duse până la limită, Ediția a 8-a a fost pusă la podea de eroul dobrogean Costindte. După un modest loc 33 în Ediția a 7-a de #PronoLiga1, acesta a zdrobit tot în sezonul precedent și s-a încoronat campion.

Iată sinteza tuturor sezoanelor de #PronoLiga1:

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, AdrianIonuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de ”Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • Ediția a IV-a a fost una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon. Învingător a ieșit Petru SîrbuAcesta i-a călcat pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și a intrat în cartea de istorie a acestui concurs.
 • Ediția a V-a a fost una și mai specială, dacă putem spune așa. În primul rând, aceasta s-a desfășurat în paralel cu noul sistem competițional din Liga 1, primul cu PlayOff și PlayOut, iar apoi, câștigătorul a intrat în istorie. Ioanițoaia, cel mai bun în ultima ediție, s-a încoronat pentru a doua oară câștigător la #PronoLiga1. Prin acest nou trofeu, acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria de 5 ani a concursului de pronosticuri dedicat Ligii 1. Același Ioanițoaia (atunci Clllaudiu) a fost jucătorul care se impunea și în Ediția I de la #PronoLiga1, undeva prin anul 2012.
 •  Ediția a VI-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu o luptă crâncenă până în ultima etapă. În final am avut un câștigător în premieră, în persoana lui Mihai Petrov! Acesta l-a învins cu un punct pe Dragoș Adrian. Pe locul 3 a venit ”doctorul” Cristian Andrei.
 • Cel care a câștigat și sezonul 7 a fost același Mihai Petrov. După ce în Ediția a 6-a de #PronoLiga1 i-a învins pe Dragoș Adrian și pe ”doctorul” Cristian Andrei, Mihai Petrov i-a învins acum pe campionul Ediției a 4-a de #PronoLiga1, Petru Sîrbu, și pe același ”doctor” Cristian Andrei. Mihai Petrov și Ioanițoaia sunt singurii jucători de la #PronoLiga 1 cu două titluri în palmares.

Totul despre Ediția a 9-a de #PronoLiga1:

Startul concursului: vineri, 12 iulie 2019

Perioadă înscrieri: 30 iunie – 15 Iulie 2019 

Durata #PronoLiga1: Etapele 1 – 40. Asta înseamnă sezonul regulat de 26 de etape la care se adaugă cele 10 runde de play-off și play-out care se vor suprapune și ultimele 4 runde din play-out.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele și pronosticurile tale și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A 9-A DE #PRONOLIGA1

– Etapele 1-36 vor cuprinde câte 7 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

– Etapele 37-40 (ultimele 4 din play-out) vor cuprinde câte 4 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 4 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

PUNCTE NOI ÎN REGULAMENT + O ATENȚIE: În cazul în care un jucător nu are posibilitatea de a-și lăsa pronosticurile, acestea pot fi lăsate de un alt jucător cu condiția ca titularul să menționeze în comment (Exemplu: ”Pronosticuri pentru Popescu”). Și acum ATENȚIA: Acest lucru e permis de maxim 5 ori în cele 40 de etape. Dacă nu ai posibilitatea să îți aloci timp pentru a lăsat 7 amărâte de pronosticuri, mai bine nu participi!

ESTE INTERZISĂ LĂSAREA PRONOSTICURILOR DE PE ACELAȘI IP! Se pot lăsa cu condiția ca jucătorul titular să menționeze pentru cine lasă. Și, bineînțeles, să se încadreze în ”ATENȚIA” de mai sus: maxim 5 ori în cele 40 de etape!

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE (EX. Ionescu lasă X la FCSB – CFR Cluj, iar apoi se răzgândește și vrea 2)

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veți avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

Va fi a 4-a ediție cu JOKER!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul a fost introdus ca urmare a micșorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de edițiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă (pentru rundele 1-36) și 5 puncte (pentru rundele 37-40).

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul celor 40 de runde. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
Ediția a 9-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

PREMIUL EDIȚIEI A 9-A DE #PronoLiga1 va fi anunțat în zilele viitoare

Acestea fiind spuse, haideți să nu mai pierdem timpul și să dăm drumul concursului. Mult succes și fie ca cel mai ”specialist” în Liga 1 să câștige!

Etapa I de #PronoLiga1

12 iulie 18.30, FC Voluntari – Sepsi
13 iulie 18.00, Astra – FC Botoșani
13 iulie 21.00, CFR Cluj – Poli Iași
14 iulie 18.00, ”U” Craiova – Academica
14 iulie 21.00, FCSB – Hermannstadt
15 iulie 18.00, Gaz Metan – Chindia
15 iulie 21:00, Viitorul – Dinamo

MODUL DE PARIERE:

7 meciuri – fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

IMPORTANT: NU SE ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul, noutatea Ediției a V-a, a fost introdus ca urmare a micșorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de edițiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă.

 • Joker-ul etapei: Viitorul-Dinamo

Termen limită pentru primul meci al etapei: 12 Iulie, ora 18:29! 

ATENȚIE! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, de acum înainte o să luăm în considerare toate pronosticurile! Condiția e ca acestea să fie lăsate înainte de începerea meciurilor

NU UITAȚI! Odată lasate, pronosticurile nu mai pot fi modificate in timpul etapei!

*Un exemplu de pronosticuri al unei etape îl aveți mai jos!

Se considera FINALE doar rezultatele dupa 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O ATENȚIE! În cazul nefericit în care sunt probleme cu site-ul, trimiteți pronosticurile pe adresa: contact@tikitaka.ro

Exemplu de pariere:

FC Voluntari – Sepsi x
Astra – FC Botoșani x
CFR Cluj – Poli Iași 1
”U” Craiova – Academica 1
FCSB – Hermannstadt 1
Gaz Metan – Chindia 1
Viitorul – Dinamo x

Articolul precedentProgramul complet și regulament Liga1 2019-2020
Articolul următorWimbledon 2019: Simona Halep – Mihaela Buzărnescu, în turul II pe iarba londoneză

40 COMENTARII

 1. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 2. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 2

 3. FC Voluntari – Sepsi 2
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia X
  Viitorul – Dinamo 1

 4. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia X
  Viitorul – Dinamo 1

 5. FC Voluntari – Sepsi X
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt X
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo X

 6. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt x
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 7. Welcome back, #tikitacii!
  FC Voluntari – Sepsi x
  Astra – FC Botoșani 2
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 8. FC Voluntari – Sepsi 2
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 9. FC Voluntari – Sepsi X
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 10. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt x
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo x

 11. FC Voluntari – Sepsi X
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 2
  Viitorul – Dinamo x

 12. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica x
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 2

 13. FC Voluntari – Sepsi x
  Astra – FC Botoșani 2
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 2

 14. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo X

 15. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani 2
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 16. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo x

 17. 12 iulie 18.30, FC Voluntari – Sepsi x
  13 iulie 18.00, Astra – FC Botoșani x
  13 iulie 21.00, CFR Cluj – Poli Iași 1
  14 iulie 18.00, ”U” Craiova – Academica 1
  14 iulie 21.00, FCSB – Hermannstadt 1
  15 iulie 18.00, Gaz Metan – Chindia 1
  15 iulie 21:00, Viitorul – Dinamo 1

 18. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt x
  Gaz Metan – Chindia x
  Viitorul – Dinamo 2

 19. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 20. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo x

 21. 12 iulie 18.30, FC Voluntari – Sepsi – x
  13 iulie 18.00, Astra – FC Botoșani – 1
  13 iulie 21.00, CFR Cluj – Poli Iași – 1
  14 iulie 18.00, ”U” Craiova – Academica – 1
  14 iulie 21.00, FCSB – Hermannstadt – 1
  15 iulie 18.00, Gaz Metan – Chindia – x
  15 iulie 21:00, Viitorul – Dinamo – 1

 22. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani 2
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 23. 12 iulie 18.30, FC Voluntari – Sepsi x
  13 iulie 18.00, Astra – FC Botoșani 2
  13 iulie 21.00, CFR Cluj – Poli Iași 1
  14 iulie 18.00, ”U” Craiova – Academica x
  14 iulie 21.00, FCSB – Hermannstadt 1
  15 iulie 18.00, Gaz Metan – Chindia x
  15 iulie 21:00, Viitorul – Dinamo x

 24. FC Voluntari – Sepsi X
  Astra – FC Botoșani 2
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia X
  Viitorul – Dinamo 1

 25. 12 iulie 18.30, FC Voluntari – Sepsi 1
  13 iulie 18.00, Astra – FC Botoșani 1
  13 iulie 21.00, CFR Cluj – Poli Iași 1
  14 iulie 18.00, ”U” Craiova – Academica 1
  14 iulie 21.00, FCSB – Hermannstadt 1
  15 iulie 18.00, Gaz Metan – Chindia 1
  15 iulie 21:00, Viitorul – Dinamo 2

 26. FC Voluntari – Sepsi X
  Astra – FC Botoșani X
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 27. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 28. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 29. FC Voluntari – Sepsi x
  Astra – FC Botoșani 2
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo x

 30. 12 iulie 18.30, FC Voluntari – Sepsi x
  13 iulie 18.00, Astra – FC Botoșani 1
  13 iulie 21.00, CFR Cluj – Poli Iași 1
  14 iulie 18.00, ”U” Craiova – Academica 1
  14 iulie 21.00, FCSB – Hermannstadt 1
  15 iulie 18.00, Gaz Metan – Chindia1
  15 iulie 21:00, Viitorul – Dinamo 1

 31. 12 iulie 18.30, FC Voluntari – Sepsi 1
  13 iulie 18.00, Astra – FC Botoșani X
  13 iulie 21.00, CFR Cluj – Poli Iași 1
  14 iulie 18.00, ”U” Craiova – Academica 1
  14 iulie 21.00, FCSB – Hermannstadt 1
  15 iulie 18.00, Gaz Metan – Chindia 1
  15 iulie 21:00, Viitorul – Dinamo 1

 32. FC Voluntari – Sepsi x
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 33. FC Voluntari – Sepsi x
  Astra – FC Botoșani 2
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 34. FC Voluntari – Sepsi x
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 35. FC Voluntari – Sepsi 1
  Astra – FC Botoșani X
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 2
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo 1

 36. 12 iulie 18.30, FC Voluntari – Sepsi – 1
  13 iulie 18.00, Astra – FC Botoșani – 1
  13 iulie 21.00, CFR Cluj – Poli Iași – 1
  14 iulie 18.00, ”U” Craiova – Academica – 1
  14 iulie 21.00, FCSB – Hermannstadt – X
  15 iulie 18.00, Gaz Metan – Chindia – 1
  15 iulie 21:00, Viitorul – Dinamo – X

 37. FC Voluntari – Sepsi x
  Astra – FC Botoșani x
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia x
  Viitorul – Dinamo x

 38. Astra – FC Botoșani 1
  CFR Cluj – Poli Iași 1
  ”U” Craiova – Academica 1
  FCSB – Hermannstadt 1
  Gaz Metan – Chindia 1
  Viitorul – Dinamo X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here