UPDATE: Ultima zi de înscrieri: vineri, 27 iulie, ora 20:59!

UPDATEJucători înscriși în Ediția a 8-a de #PronoLiga1:
1. Murărașu Liviu-Daniel
2. Costindte
3. Cernat Cătălin
4. Bera
5. Știrbei Vodă
6. Nelu Jichița
7. Herdaniel9
8. Cornel Piinicica
9. Claudiu B
10. Daninho
11. Roscabgdn
12. Tirlea Alexandru-Teofil
13. Cristi Rot
14. Radu Sibiu
15. Robert Stancu
16. Ionuț
17. I.M. Darie
18. Andrei George
19. Radusmall
20. Vasile Dorin-Andrei
21. Dragoș Adrian
22. Thernandier
23. Plăiaș Paul
24. Ionuț Brânzei
25. Cosma Corneliu
26. Iosif Sava
27. Alex B
28. Păcurar Marius-Daniel
29. EmilToma_av
30. Adrian
31. Mandeacarp
32. Aspirantul
33. Claudiu Emanoil
34. Simontwee
35. Cristian Andrei
36. Mihail Matei
37. Drejan Bela
38. Petru Sîrbu
39. Cristian-D. Pop
40. Ioanițoaia
41. DunavPyce
42. Alecs
43. Mihai Petrov
44. Ana

La nici măcar o săptămână distanță de la finala Cupei Mondiale din Rusia, Liga 1 pornește la drum cu ediția ei cu numărul 101! Vineri, 20 iulie, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, CFR Cluj și FC Botoșani lovesc prima bășică a sezonului 2018-2019.

Cum v-am obișnuit de 6 ani de zile, mai precis de pe 2 iulie 2012, și noi, aici pe Tikitaka.ro, reluăm cel mai tare concurs de pronosticuri dedicat îndrăgitului campionat intern. Cu alte cuvinte, dragi microbiști, lansăm o nouă ediția de #PronoLiga1, a 8-a!

Ca de obicei, înainte de a da lovitura de start în Ediția a 8-a de #PronoLiga1, trebuie să facem o scurtă retrospectivă a ceea ce am avut până în 2018. Ediția a VII-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu o luptă crâncenă până în ultima etapă. Doi jucători au terminat la egalitate de puncte, însă unul a profitat de al doilea criteriu de departajare, cel al numărului de JOKERI prinși în cele 40 de etape, și a ridicat trofeul #PronoLiga1 deasupra capului!

Cel care a câștigat și sezonul 7 a fost același Mihai Petrov. După ce în Ediția a 6-a de #PronoLiga1 i-a învins pe Dragoș Adrian și pe ”doctorul” Cristian Andrei, Mihai Petrov i-a învins acum pe campionul Ediției a 4-a de #PronoLiga1, Petru Sîrbu, și pe același ”doctor” Cristian Andrei. Mihai Petrov și Ioanițoaia sunt singurii jucători de la #PronoLiga 1 cu două titluri în palmares.

Iată sinteza tuturor sezoanelor de #PronoLiga1:

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, AdrianIonuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de ”Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • Ediția a IV-a a fost una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon. Învingător a ieșit Petru SîrbuAcesta i-a călcat pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și a intrat în cartea de istorie a acestui concurs.
 • Ediția a V-a a fost una și mai specială, dacă putem spune așa. În primul rând, aceasta s-a desfășurat în paralel cu noul sistem competițional din Liga 1, primul cu PlayOff și PlayOut, iar apoi, câștigătorul a intrat în istorie. Ioanițoaia, cel mai bun în ultima ediție, s-a încoronat pentru a doua oară câștigător la #PronoLiga1. Prin acest nou trofeu, acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria de 5 ani a concursului de pronosticuri dedicat Ligii 1. Același Ioanițoaia (atunci Clllaudiu) a fost jucătorul care se impunea și în Ediția I de la #PronoLiga1, undeva prin anul 2012.
 •  Ediția a VI-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu o luptă crâncenă până în ultima etapă. În final am avut un câștigător în premieră, în persoana lui Mihai Petrov! Acesta l-a învins cu un punct pe Dragoș Adrian. Pe locul 3 a venit ”doctorul” Cristian Andrei.

Totul despre Ediția a 8-a de #PronoLiga1:

Startul concursului: vineri, 20 iulie 2018

Perioadă înscrieri: 8 Iulie – 27 Iulie 2018 

Durata #PronoLiga1: Etapele 1 – 40. Asta înseamnă sezonul regulat de 26 de etape la care se adaugă cele 10 runde de play-off și play-out care se vor suprapune și ultimele 4 runde din play-out.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele și pronosticurile tale și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A 8-A DE #PRONOLIGA1

– Etapele 1-36 vor cuprinde câte 7 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

– Etapele 37-40 (ultimele 4 din play-out) vor cuprinde câte 4 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 4 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

PUNCTE NOI ÎN REGULAMENT + O ATENȚIE: În cazul în care un jucător nu are posibilitatea de a-și lăsa pronosticurile, acestea pot fi lăsate de un alt jucător cu condiția ca titularul să menționeze în comment (Exemplu: ”Pronosticuri pentru Popescu”). Și acum ATENȚIA: Acest lucru e permis de maxim 5 ori în cele 40 de etape. Dacă nu ai posibilitatea să îți aloci timp pentru a lăsat 7 amărâte de pronosticuri, mai bine nu participi!

ESTE INTERZISĂ LĂSAREA PRONOSTICURILOR DE PE ACELAȘI IP! Se pot lăsa cu condiția ca jucătorul titular să menționeze pentru cine lasă. Și, bineînțeles, să se încadreze în ”ATENȚIA” de mai sus: maxim 5 ori în cele 40 de etape!

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE (EX. Ionescu lasă X la FCSB – CFR Cluj, iar apoi se răzgândește și vrea 2)

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veți avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

Va fi a treia ediție cu JOKER!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul a fost introdus ca urmare a micșorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de edițiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă (pentru rundele 1-36) și 5 puncte (pentru rundele 37-40).

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul celor 40 de runde. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
Ediția a 8-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

PREMIUL EDIȚIEI A 8-A DE #PronoLiga1 va fi anunțat în zilele viitoare

Acestea fiind spuse, haideți să nu mai pierdem timpul și să dăm drumul concursului. Mult succes și fie ca cel mai ”specialist” în Liga 1 să câștige!

Etapa I de #PronoLiga 1

20 Iulie 2018, 21:00: CFR Cluj – FC Botoșani
21 Iulie 2018, 18:00: Hermannstadt – Sepsi
21 Iulie 2018, 21:00: Astra – FCSB
22 Iulie 2018, 18:00: Viitorul – Dunărea Călărași
22 Iulie 2018, 21:00: Dinamo – FC Voluntari
23 Iulie 2018, 18:00: Gaz Metan – Concordia
23 Iulie 2018, 21:00: ”U” Craiova – Poli Iași

MODUL DE PARIERE:

7 meciuri – fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

IMPORTANT: NU SE ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul, noutatea Ediției a V-a, a fost introdus ca urmare a micșorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de ediţiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă.

 • Joker-ul etapei: Hermannstadt – Sepsi

Termen limită pentru primul meci al etapei: 20 Iulie, ora 20:59! 

ATENȚIE! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, de acum înainte o să luăm în considerare toate pronosticurile! Condiția e ca acestea să fie lăsate înainte de începerea meciurilor

NU UITAȚI! Odată lasate, pronosticurile nu mai pot fi modificate in timpul etapei!

*Un exemplu de pronosticuri al unei etape îl aveți mai jos!

Se considera FINALE doar rezultatele dupa 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O ATENȚIE! În cazul nefericit în care sunt probleme cu site-ul, trimiteți pronosticurile pe adresa: contact@tikitaka.ro

Exemplu de pariere:

CFR Cluj – FC Botoșani 1
Hermannstadt – Sepsi x
Astra – FCSB x
Viitorul – Dunărea Călărași 1
Dinamo – FC Voluntari 1
Gaz Metan – Concordia 1
U” Craiova – Poli Iași 1

45 COMENTARII

 1. Pronosticuri:

  CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 2. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 1
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 3. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 4. CFR Cluj – FC Botoșani x
  Hermannstadt – Sepsi x
  Astra – FCSB x
  Viitorul – Dunărea Călărași x
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași x

 5. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi x
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 6. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 7. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi x
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 8. Cornel Piinicica:
  Cluj-Botosani X
  Hermanstadt -Sepsi 1
  Astra -FCSB X
  Viitorul-Dunarea 1
  Dinamo-Voluntari 1
  Gaz Metan-Concordia X
  CSU – POLI IASI 1

 9. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 10. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași X
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia X
  U Craiova – Poli Iași X

 11. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia X
  U” Craiova – Poli Iași 1

 12. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi x
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 13. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 1
  Viitorul – Dunărea Călărași X
  Dinamo – FC Voluntari X
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 14. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi x
  Astra – FCSB x
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 15. Bafta tuturor !

  CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi X
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 2
  U” Craiova – Poli Iași 1

 16. 20 Iulie 2018, 21:00: CFR Cluj – FC Botoșani – 1
  21 Iulie 2018, 18:00: Hermannstadt – Sepsi – 1
  21 Iulie 2018, 21:00: Astra – FCSB – 2
  22 Iulie 2018, 18:00: Viitorul – Dunărea Călărași – 1
  22 Iulie 2018, 21:00: Dinamo – FC Voluntari – 2
  23 Iulie 2018, 18:00: Gaz Metan – Concordia – x
  23 Iulie 2018, 21:00: ”U” Craiova – Poli Iași – 1

 17. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari x
  Gaz Metan – Concordia x
  ”U” Craiova – Poli Iași 1

 18. 20 Iulie 2018, 21:00: CFR Cluj – FC Botoșani 1
  21 Iulie 2018, 18:00: Hermannstadt – Sepsi x
  21 Iulie 2018, 21:00: Astra – FCSB 2
  22 Iulie 2018, 18:00: Viitorul – Dunărea Călărași 1
  22 Iulie 2018, 21:00: Dinamo – FC Voluntari 1
  23 Iulie 2018, 18:00: Gaz Metan – Concordia x
  23 Iulie 2018, 21:00: ”U” Craiova – Poli Iași 1

 19. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi x
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 20. CFR Cluj – FC Botoșani X
  Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia X
  U” Craiova – Poli Iași 1

 21. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi X
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia X
  U” Craiova – Poli Iași 1

 22. 20 Iulie 2018, 21:00: CFR Cluj – FC Botoșani 1
  21 Iulie 2018, 18:00: Hermannstadt – Sepsi x
  21 Iulie 2018, 21:00: Astra – FCSB 2
  22 Iulie 2018, 18:00: Viitorul – Dunărea Călărași 1
  22 Iulie 2018, 21:00: Dinamo – FC Voluntari 1
  23 Iulie 2018, 18:00: Gaz Metan – Concordia 1
  23 Iulie 2018, 21:00: ”U” Craiova – Poli Iași x

 23. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași x
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași x

 24. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 25. CFR Cluj-Botosani X
  Hermannstadt-Sepsi 1
  Astra-FCSB X
  Viitorul-Dunarea Calarasi 1
  Dinamo-FC Voluntari 1
  Gaz Metan-Concordia X
  U Craiova-Poli Iasi 1

 26. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari x
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași x

 27. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași x
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 28. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi X
  Astra – FCSB X
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia X
  U” Craiova – Poli Iași 1

 29. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi x
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 30. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași x
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași x

 31. 20 Iulie 2018, 21:00: CFR Cluj – FC Botoșani 1
  21 Iulie 2018, 18:00: Hermannstadt – Sepsi 1
  21 Iulie 2018, 21:00: Astra – FCSB 2
  22 Iulie 2018, 18:00: Viitorul – Dunărea Călărași 1
  22 Iulie 2018, 21:00: Dinamo – FC Voluntari 1
  23 Iulie 2018, 18:00: Gaz Metan – Concordia X
  23 Iulie 2018, 21:00: ”U” Craiova – Poli Iași 1

 32. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi x
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 33. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB X
  Viitorul – Dunărea Călărași X
  Dinamo – FC Voluntari X
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

 34. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 35. 20 Iulie 2018, 21:00: CFR Cluj – FC Botoșani 1
  21 Iulie 2018, 18:00: Hermannstadt – Sepsi X
  21 Iulie 2018, 21:00: Astra – FCSB 2
  22 Iulie 2018, 18:00: Viitorul – Dunărea Călărași X
  22 Iulie 2018, 21:00: Dinamo – FC Voluntari 1
  23 Iulie 2018, 18:00: Gaz Metan – Concordia X
  23 Iulie 2018, 21:00: ”U” Craiova – Poli Iași 1

 36. 20 Iulie 2018, 21:00: CFR Cluj – FC Botoșani 1
  21 Iulie 2018, 18:00: Hermannstadt – Sepsi 1
  21 Iulie 2018, 21:00: Astra – FCSB x
  22 Iulie 2018, 18:00: Viitorul – Dunărea Călărași 1
  22 Iulie 2018, 21:00: Dinamo – FC Voluntari 1
  23 Iulie 2018, 18:00: Gaz Metan – Concordia 1
  23 Iulie 2018, 21:00: ”U” Craiova – Poli Iași 1

 37. 20 Iulie 2018, 21:00: CFR Cluj – FC Botoșani 1
  21 Iulie 2018, 18:00: Hermannstadt – Sepsi x
  21 Iulie 2018, 21:00: Astra – FCSB 2
  22 Iulie 2018, 18:00: Viitorul – Dunărea Călărași 1
  22 Iulie 2018, 21:00: Dinamo – FC Voluntari 1
  23 Iulie 2018, 18:00: Gaz Metan – Concordia x
  23 Iulie 2018, 21:00: ”U” Craiova – Poli Iași 1

 38. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași X
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia X
  U” Craiova – Poli Iași X

 39. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 1
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 2
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia x
  U” Craiova – Poli Iași 1

 40. CFR Cluj – FC Botoșani -> 1
  Hermannstadt – Sepsi -> 1
  Astra – FCSB -> X
  Viitorul – Dunărea Călărași -> 1
  Dinamo – FC Voluntari -> 1
  Gaz Metan – Concordia -> 1
  ”U” Craiova – Poli Iași -> 1

 41. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB X
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia X
  U” Craiova – Poli Iași 1

 42. CFR Cluj – FC Botoșani 1
  Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași 1
  Dinamo – FC Voluntari 1
  Gaz Metan – Concordia X
  U” Craiova – Poli Iași 1

 43. Hermannstadt – Sepsi 2
  Astra – FCSB 2
  Viitorul – Dunărea Călărași X
  Dinamo – FC Voluntari X
  Gaz Metan – Concordia 1
  U” Craiova – Poli Iași 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here