Înscrie-te la Ediția a 7-a de #PronoLiga1! Lasă-ți pronosticurile pentru prima etapă!!

49
6145

Jucători înscriși în Ediția a 7-a de #PronoLiga1:

 1. EmilToma_av
 2. Andrei George
 3. Corneliu Cosma
 4. Cristian-D. Pop
 5. Ilea Tudor
 6. Cristinel Birta
 7. Radusmall
 8. Simontwee
 9. Costindte
 10. Bianca
 11. Claudiu Emanoil
 12. Alex B
 13. Ionuț
 14. Radu Sibiu
 15. Drejan Bela
 16. Mandea
 17. Herdaniel9
 18. Thernandier 
 19. Dragoș Adrian
 20. Țurcaș Alina
 21. DunavPyce
 22. @imdarie
 23. Știrbei Vodă
 24. Aspirantul
 25. Ionuț Brânzei
 26. Daninho
 27. Pavel
 28. Gabi Ilcu
 29. Rolando
 30. Iaschiu Cătălin
 31. Echidistant
 32. Cristian Andrei
 33. Petru Sîrbu 
 34. Ioanițoaia
 35. Mihai Petrov
 36. Simon Moon
 37. Marius Mihai
 38. Mihail Matei
 39. Nafetsio
 40. Vasile Dorin-Andrei
 41. Bodoni Attila
 42. Adrian
 43. Geaxi Marius
 44. Alecs
 45. Pompiliu-Nicolae Constantin
 46. Danny1029
 47. Paul Plăiaș
 48. Tirlea A. Teofil
 49. Rareș 

La nici șase săptămâni de la finalul Play-Out-ului, Liga 1 repornește la drum cu sezonul 2017-2018. Deși anul 2018 va fi unul al televizoarelor deschise pentru națională, ne grăbim să dăm drumul la fotbal. Și noi, aici pe Tikitaka.ro, ne grăbim să dăm drumul celui mai tare concurs de pronosticuri dedicat Ligii 1: #PronoLiga1!

Înainte de a da startul Ediției a VII-a de #PronoLiga1, haideți să aruncăm un ochi peste recenta. Ediția a VI-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu o luptă crâncenă până în ultima etapă. În final am avut un câștigător în premieră, în persoana lui Mihai Petrov! Acesta l-a învins cu un punct pe Dragoș Adrian. Pe locul 3 a venit ”doctorul” Cristian Andrei.

Iată sinteza tuturor sezoanelor de #PronoLiga1:

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, AdrianIonuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de ”Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • Ediția a IV-a a fost una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon. Învingător a ieșit Petru SîrbuAcesta i-a călcat pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și a intrat în cartea de istorie a acestui concurs.
 • Ediția a V-a a fost una și mai specială, dacă putem spune așa. În primul rând, aceasta s-a desfășurat în paralel cu noul sistem competițional din Liga 1, primul cu PlayOff și PlayOut, iar apoi, câștigătorul a intrat în istorie. Ioanițoaia, cel mai bun în ultima ediție, s-a încoronat pentru a doua oară câștigător la #PronoLiga1. Prin acest nou trofeu, acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria de 5 ani a concursului de pronosticuri dedicat Ligii 1. Același Ioanițoaia (atunci Clllaudiu) a fost jucătorul care se impunea și în Ediția I de la #PronoLiga1, undeva prin anul 2012.

Totul despre Ediția a 7-a de #PronoLiga1

Startul concursului: vineri, 14 iulie 2017

Perioadă înscrieri: 7 Iulie – 14 Iulie 2017 (cu posibilitate de prelungire)

Durata #PronoLiga1: Etapele 1 – 40. Asta înseamnă sezonul regulat de 26 de etape la care se adaugă cele 10 runde de play-off și play-out care se vor suprapune și ultimele 4 runde din play-out. Amănunte despre Regulamentul noului sezon din Liga 1, AICI.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 ?

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele și pronosticurile tale și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A 7-A DE #PRONOLIGA1

– Etapele 1-36 vor cuprinde câte 7 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

– Etapele 37-40 (ultimele 4 din play-out) vor cuprinde câte 4 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 4 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE!

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veţi avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

Va fi a treia ediție cu JOKER!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul, noutatea Ediției a V-a, a fost introdus ca urmare a micşorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de ediţiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă (pentru rundele 1-36) și 5 puncte (pentru rundele 37-40).

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul celor 40 de runde. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
ÎNCĂ O MARE ATENȚIE, UNA CHIAR IMENSĂ: Ediția a 7-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

PREMIILE EDIȚIEI A 7-A DE #PronoLiga1!

 • Locul 1 va primi 70 de Euro plus ”Trofeul Tikitaka”, o cupă personalizată!

Acestea fiind spuse, haideți să nu mai pierdem timpul și să dăm drumul concursului. Mult succes și fie ca cel mai ”specialist” în Liga 1 să câștige!

Etapa I de #PronoLiga 1

14 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași
15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli
15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo
16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi
16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari
17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan
17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj

MODUL DE PARIERE:

7 meciuri – fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

IMPORTANT: NU SE ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul, noutatea Ediției a V-a, a fost introdus ca urmare a micșorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de ediţiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă.

 • Joker-ul etapei: Concordia – ACS Poli

Termen limită pentru primul meci al etapei: 14 Iulie, ora 20:59! 

ATENȚIE! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, de acum înainte o să luăm în considerare toate pronosticurile! Condiția e ca acestea să fie lăsate înainte de începerea meciurilor

NU UITAȚI! Odată lasate, pronosticurile nu mai pot fi modificate in timpul etapei!

*Un exemplu de pronosticuri al unei etape îl aveți mai jos!

Se considera FINALE doar rezultatele dupa 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O ATENȚIE! În cazul nefericit în care sunt probleme cu site-ul, trimiteți pronosticurile pe adresa: contact@tikitaka.ro

Exemplu de pariere:

CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
Concordia – ACS Poli x
Juventus – Dinamo 2
Astra – Sepsi 1
FCSB – FC Voluntari 1
Viitorul – Gaz Metan x
FC Botoșani – CFR Cluj x

Articolul precedentCei mai buni fotbaliști străini din toate timpurile care au jucat în Olanda (locurile 100-51)
Articolul următorVIDEO: Wayne Rooney – Povestea. 13 ani de glorie la Manchester United
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

49 COMENTARII

 1. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi X
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 2. Cs U Craiova-Poli Iasi 1
  Concordia-ACS Poli 1
  Juventus-Dinamo 2
  Astra-Sepsi 1
  FCSB-Voluntari 1
  Viitorul-Gaz Metan 1
  Botosani-CFR Cluj 2

 3. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari x
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2
  long time, no see #tikitacii 🙂

 4. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 5. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 6. Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 7. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 1
  Juventus – Dinamo 1
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 1
  Toti pentru 1, 1 pentru toti.

 8. 4 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli 2
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo x
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi x
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari 1
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan 1
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj 2

 9. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 1
  Juventus – Dinamo x
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari x
  Viitorul – Gaz Metan x
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 10. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași x
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi x
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 11. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 1
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan x
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

  Share this:

 12. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași x
  Concordia – ACS Poli 1
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 1

 13. 14 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași – x
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli – 1
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo – 2
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi – 1
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari – 1
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan – 1
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj – 2

 14. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 1
  Juventus – Dinamo x
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 15. 4 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli x
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo 2
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi x
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari 1
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan x
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj 2

 16. 4 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași x
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli 2
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo x
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi 1
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari 1
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan 1
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj x

 17. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 18. 14 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli x
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo 2
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi 1
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari 1
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan x
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj x

 19. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 1

 20. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 1

 21. 14 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași – 2
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli – X
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo – 1
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi – X
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari – 1
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan – X
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj – 2

 22. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi x
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 23. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași X
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 24. 14 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli X
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo 2
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi 1
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari 1
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan 1
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj X

 25. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 1
  Juventus – Dinamo x
  Astra – Sepsi x
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 26. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli X
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 27. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj x

 28. 14 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli 1
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo X
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi 2
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari X
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan 1
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj X

 29. Craiova-Iași ×
  Concordia-Poli 1
  Juventus-Dinamo 2
  Astra-Sepsi 1
  Fcsb-Voluntari 1
  Viitorul-Gaz 1
  Botosani-Cfr 2

 30. Craiova=iasi 1
  Concordia=poli x.
  Juventus=dinamo 2
  Astra=sepsi x
  Fcsb=voluntari 2
  Viitorul=gaz metan 1
  Botosani=cfr 2

 31. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli X
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 32. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 33. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași x
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

  Share this:

 34. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj x

 35. Salut. Mai sunt in asteptarea trofeului… 🙂

  CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași x
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 36. Craiova – Iasi 1/Concordia – Timisoara x/Juventus-Dinamo x/Astra-Sepsi 1/ FCSB – Voluntari 1/Viitorul – Gaz Metan x/Botosani-CFR Cluj x

 37. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 2
  Concordia – ACS Poli 1
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan X
  FC Botoșani – CFR Cluj X

 38. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași X
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan X
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 39. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași x
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 40. CS “U” Craiova-CSM Poli Iasi 1
  Concordia-ACS Poli X
  Juventus-Dinamo 2
  Astra-Sepsi X
  FCSB-FC Voluntari X
  Viitorul-Gaz Metan X
  FC Botosani-CFR Cluj X

 41. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi X
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 42. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 43. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli x
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi x
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 44. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași X
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 45. 14 Iulie 2017, 21:00: CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  15 Iulie 2017, 18:30: Concordia – ACS Poli 2
  15 Iulie 2017, 21:00: Juventus – Dinamo 2
  16 Iulie 2017, 18:30: Astra – Sepsi x
  16 Iulie 2017, 21:00: FCSB – FC Voluntari 1
  17 Iulie 2017, 18:30: Viitorul – Gaz Metan 1
  17 Iulie 2017, 21:00: FC Botoșani – CFR Cluj 2

 46. CSU Craiova-Poli Iasi 1
  Concordia-ACS Poli x
  Juventus-Dinamo 2
  Astra-Sepsi 1
  FCSB-Voluntari 1
  Viitorul-Gaz Metan 1
  FC Botosani-CFR Cluj 2

 47. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan x
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 48. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

 49. CS ”U” Craiova – CSM Poli Iași 1
  Concordia – ACS Poli 2
  Juventus – Dinamo 2
  Astra – Sepsi 1
  FCSB – FC Voluntari 1
  Viitorul – Gaz Metan 1
  FC Botoșani – CFR Cluj 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here