Înscrie-te la Ediția a 10-a de #PronoLiga1! Lasă-ți pronosticurile pentru prima etapă a sezonului

69
3161

PronoLiga1 2020/21

UPDATE: Lista celor înscriși la Ediția a 10-a de #PronoLiga1

 1. Vraf Etern
 2. Julian Ross
 3. Radutimo
 4. Daniel Nazare
 5. Mișu
 6. Cătălin 
 7. Speedy
 8. Ionuț Iancu
 9. Cristian-D. Pop
 10. Ana
 11. Radusmall
 12. Daninho
 13. Claudiu B
 14. Alex B
 15. Ioanițoaia
 16. Thernandier
 17. DunavPyce
 18. Draco-RO
 19. I.M. Darie
 20. GabrielC
 21. Radu Sibiu
 22. Iulian-Emil Varga
 23. Nelu Jichița
 24. Emil Toma
 25. Ibracadabra
 26. Nicu13
 27. Dragoș Adrian
 28. Adrian B
 29. Moty
 30. Aspirantul
 31. Costindte
 32. Ionuț Brânzei
 33. Malawi
 34. Anvers
 35. Claudiu Emanoil
 36. Cristian Andrei
 37. Stirbei Voda
 38. Cristi
 39. Cosma Corneliu
 40. bera
 41. Allenatore
 42. Andrei
 43. Je
 44. Magui Răzvan
 45. Raul C.
 46. Dorel
 47. Sebi Răducu
 48. Gabriel Dobre
 49. Voicu Ionel
 50. Pop Andrei Felix
 51. Tiq
 52. Radu Gheorghe 
 53. CristiM
 54. Deki
 55. simontwee
 56. AndreiG
 57. romeo gheorghe
 58. DagiHagi
 59. Raul Brîncovan
 60. Peia Răzvan
 61. Alecs
 62. Florin Buiciuc
 63. Vladimir Cristea
 64. Cristiibm
 65. MC2
 66. Matadorul

În urmă cu mai bine de un an, înainte de startul Ediției a 9-a de #PronoLiga1, vorbeam de performanța excelentă a naționalei U21 condusă de Mirel Rădoi, cea care juca semifinală la Euro. Acum, pe buzele tuturor este Coronavirus, Covid-19, SARS-COV2 sau ce denumiri mai are boala asta care a ucis bună parte din sezonul precedent.

La finalul lunii august, adică la extrem de scurt timp după finalul oficial al sezonului, de pe 12 august – data retur a barajului pentru Liga 1 dintre Mioveni și Chindia – sezonul 2020-2021 din prima divizie pornește la drum.

Înainte de a vă (re)aminti ce și cum, regulamente, restricții etc, haideți să facem o scurtă retrospectivă a ceea ce am avut până în 2020. Dacă primele 7 ediții au fost extrem de dramatice, cu lupte duse până la limită, Ediția a 8-a și a 9-a au fost puse la podea de eroul dobrogean Costindte și de tikitakul Adrian.

 • Iată sinteza tuturor sezoanelor de #PronoLiga1:

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, AdrianIonuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de ”Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • Ediția a IV-a a fost una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon. Învingător a ieșit Petru SîrbuAcesta i-a călcat pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și a intrat în cartea de istorie a acestui concurs.
 • Ediția a V-a a fost una și mai specială, dacă putem spune așa. În primul rând, aceasta s-a desfășurat în paralel cu noul sistem competițional din Liga 1, primul cu PlayOff și PlayOut, iar apoi, câștigătorul a intrat în istorie. Ioanițoaia, cel mai bun în ultima ediție, s-a încoronat pentru a doua oară câștigător la #PronoLiga1. Prin acest nou trofeu, acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria de 5 ani a concursului de pronosticuri dedicat Ligii 1. Același Ioanițoaia (atunci Clllaudiu) a fost jucătorul care se impunea și în Ediția I de la #PronoLiga1, undeva prin anul 2012.
 •  Ediția a VI-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu o luptă crâncenă până în ultima etapă. În final am avut un câștigător în premieră, în persoana lui Mihai Petrov! Acesta l-a învins cu un punct pe Dragoș Adrian. Pe locul 3 a venit ”doctorul” Cristian Andrei.
 • Ediția a VII-a a fost o luptă la mustață între Petru Sîrbu și Mihai Petrov. Ambii au încheiat cu 160 de puncte. Ambii au avut același număr al victoriilor de etapă: 3! Din fericire pentru ideea de departajare, unul a fost mai bun la numărul de JOKERE! Mihai Petrov a prins 22, iar Petru Sîrbu 21!
 • Ediția a VIII-a ”ucisă” de Costindte cu etape bune înainte de final. Acesta a câștigat trofeul cu 9 puncte avans față de locul secund, ocupat de Alex B.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele și pronosticurile tale și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A 10-A DE #PRONOLIGA1

– Etapele 1-39 vor cuprinde câte 8 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

– Etapa a 40 (ultima din play-off) va cuprinde 3 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 3 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

PUNCTE NOI ÎN REGULAMENT + O ATENȚIE: În cazul în care un jucător nu are posibilitatea de a-și lăsa pronosticurile, acestea pot fi lăsate de un alt jucător cu condiția ca titularul să menționeze în comment (Exemplu: ”Pronosticuri pentru Popescu”). Și acum ATENȚIA: Acest lucru e permis de maxim 5 ori în cele 40 de etape. Dacă nu ai posibilitatea să îți aloci timp pentru a lăsat 7 amărâte de pronosticuri, mai bine nu participi!

ESTE INTERZISĂ LĂSAREA PRONOSTICURILOR DE PE ACELAȘI IP! Se pot lăsa cu condiția ca jucătorul titular să menționeze pentru cine lasă. Și, bineînțeles, să se încadreze în ”ATENȚIA” de mai sus: maxim 5 ori în cele 40 de etape!

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE (EX. Ionescu lasă X la FCSB – CFR Cluj, iar apoi se răzgândește și vrea 2)

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veți avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

Va fi a 5-a ediție cu JOKER!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 9 puncte într-o etapă normală.

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci, atac de COVID-19 în timpul meciului) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul celor 40 de runde. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
Ediția a 10-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

PREMIUL EDIȚIEI A 10-A DE #PronoLiga1 va fi anunțat în zilele viitoare

Etapa I de #PronoLiga1

Academica – CFR Cluj
Dinamo – Hermannstadt
Poli Iași – Chindia
FC Argeș – FC Botoșani
FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș
Viitorul – UTA Arad
Astra Giurgiu – FCSB
Sepsi – Universitatea Craiova

MODUL DE PARIERE:

8 meciuri – fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

IMPORTANT: NU SE ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul, noutatea Ediției a V-a, a fost introdus ca urmare a micșorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de edițiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă.

 • Joker-ul etapei: FC Voluntari – Gaz Metan

Termen limită pentru primul meci al etapei: 21 august ora 18:14!

ATENȚIE! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, de acum înainte o să luăm în considerare toate pronosticurile! Condiția e ca acestea să fie lăsate înainte de începerea meciurilor

NU UITAȚI! Odată lasate, pronosticurile nu mai pot fi modificate in timpul etapei!

*Un exemplu de pronosticuri al unei etape îl aveți mai jos!

Se considera FINALE doar rezultatele dupa 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O ATENȚIE! În cazul nefericit în care sunt probleme cu site-ul, trimiteți pronosticurile pe adresa: contact@tikitaka.ro

Exemplu de pariere:

Academica – CFR Cluj 2
Dinamo – Hermannstadt 1
Poli Iași – Chindia 1
FC Argeș – FC Botoșani 1
FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
Viitorul – UTA Arad 1
Astra Giurgiu – FCSB x
Sepsi – Universitatea Craiova 1

Articolul precedentSteaua – PSG 3-2, Liga Campionilor, turul II preliminar, 13 august 1997
Articolul următorNeman – Steaua 1-1, Cupa UEFA, preliminarii – 14 august 2003
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

69 COMENTARII

 1. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 2. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad x
  Astra Giurgiu – FCSB x
  Sepsi – Universitatea Craiova x

 3. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova X

 4. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova X

 5. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad X
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 6. Academica – CFR Cluj X
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 7. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 8. Academica – CFR Cluj – 2
  Dinamo – Hermannstadt – x
  Poli Iași – Chindia – x
  FC Argeș – FC Botoșani – 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș – 1
  Viitorul – UTA Arad – 1
  Astra Giurgiu – FCSB – 2
  Sepsi – Universitatea Craiova – 2

 9. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 10. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 11. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 12. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 2
  Viitorul – UTA Arad 2
  Astra Giurgiu – FCSB X
  Sepsi – Universitatea Craiova 1

 13. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 2
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB x
  Sepsi – Universitatea Craiova 1

 14. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 15. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 2
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova x

 16. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 1

 17. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 18. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB X
  Sepsi – Universitatea Craiova X

 19. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova x

 20. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 21. Academica – CFR Cluj X
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 22. Academica – CFR Cluj x
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 23. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB X
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 24. Academica – CFR Cluj X
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 25. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB x
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 26. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB X
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 27. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 28. Academica – CFR Cluj x
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad x
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova x

 29. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova X

 30. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 31. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul – UTA Arad x
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 32. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad X
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 33. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea x

 34. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 35. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova x

 36. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 37. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 38. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 2
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 39. Academica – CFR Cluj X
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad X
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova X

 40. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botosani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB X
  Sepsi – Universitatea Craiova X

 41. Academica-CFR 2
  Dinamo-Hermannstadt X
  Poli-Chindia X
  Fc Argeș-Botoșani 2
  Fc Voluntari-Gaz Metan X
  Viitorul-UTA 1
  Astra-FCSB 1
  Sepși-Craiova 2

 42. Academica – CFR Cluj -2
  Dinamo – Hermannstadt -x
  Poli Iași – Chindia -x
  FC Argeș – FC Botoșani -x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș -2
  Viitorul – UTA Arad -1
  Astra Giurgiu – FCSB -x
  Sepsi – Universitatea Craiova-2

 43. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova X

 44. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 45. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad x
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 46. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 47. Academica – CFR Cluj X
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad X
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova X

 48. Arg – Bot x
  Vii – Uta 1
  Sep – Cra 2
  Ast – Ste 1
  Ias – Chi 1
  Cli – Cfr x
  Vol – Gaz 2
  Din – Her x

 49. Academica-Cfr Cluj 2
  Dinamo-Hermannstad 1
  Poli Iasi-Chindia 1
  Fc Argeș-Botosani 2
  Voluntari-Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul-Uta 1
  Astra -FCSB x
  Sepsi-U.Craiova 2

 50. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad x
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 51. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 52. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 2
  Viitorul – UTA Arad 2
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 53. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 54. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB x
  Sepsi – Universitatea Craiova x

 55. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB x
  Sepsi – Universitatea Craiova x

 56. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova x

 57. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 1
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș x
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 58. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 59. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad x
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 60. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 2
  Poli Iași – Chindia X
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB X
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 61. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia 2
  FC Argeș – FC Botoșani x
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 1
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 62. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia 1
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB X
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 63. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB x
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 64. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt 1
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 2
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB x
  Sepsi – Universitatea Craiova 2

 65. Academica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt X
  Poli Iași – Chindia X
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș X
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova 1

 66. cademica – CFR Cluj 2
  Dinamo – Hermannstadt x
  Poli Iași – Chindia x
  FC Argeș – FC Botoșani 2
  FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1
  Viitorul – UTA Arad 1
  Astra Giurgiu – FCSB 2
  Sepsi – Universitatea Craiova x

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here