Monica Niculescu

Una caldă, una rece de la Indian Wells. Primele românce care au intrat pe teren la puternicul turneu american au obținut rezultate diametral opuse, însă anticipate de specialiști.

Prima dintre ele, Monica Niculescu (63 WTA), s-a calificat destul de lejer în turul secund, după o victorie clară, 6-2, 6-2, cu neozeelandeza Marina Erakovic (62 WTA). În puțin peste o oră și 20 de minute, Niculescu a confirmat forma bună din acest sezon și și-a asigurat un duel în turul secund cu Ekaterina Makarova (Rusia, 24 WTA), cea care a învins-o în turul 3 la Australian Open. Grație calificării în turul secund, Niculescu va primi 16,000 de dolari și 35 de puncte WTA.

Cea de-a doua româncă intrată pe teren azi-noapte, Alexandra Cadanțu (59 WTA), nu a avut nicio șansă cu reprezentanta gazdelor, Coco Vandeweghe (108 WTA), pierzând categoric, 4-6, 0-6, în doar o oră și 25 de minute de joc. Cadanțu pleacă acasă cu 11,000 de dolari și 10 de puncte WTA.

Următoarea româncă pe teren la Indian Wells va fi Simona Halep (7 WTA). Aceasta va juca la noapte, în turul secund, împotriva japonezei Kurumi Nara (47 WTA). În ceea ce o privește pe Sorana Cîrstea (27 WTA), ea va juca mâine cu jucătoarea din Italia Camila Giorgi (79 WTA), o tristă cunoștință de-a ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here