Inconștientul anului: reține mingea pe linia porții dar pe urmă o ia în brațe și intră cu ea în poartă

0
1179

Suntem abia la începutul lui 2017 și trebuie să acordăm deja un premiu: inconștientul anului! 

Este vorba de campionatul olandez unde s-a petrecut o fază de râsul curcilor în chiar derby-ul dintre Feyenoord și PSV. La scorul de 1-1 când mai erau aproximativ 10 minute de joc, cu tot cu prelungiri, portarul oaspeților, Jeroen Zoet reține o mingea grea, fix pe linia porții.

Inconstientul anului - Jeroen Zoet vs Feyenoord
Sursa: 3yonel7ds.com

În secundele imediat următoare, probabil fără să-și dea seama, ia balonul în brațe și intră automat cu el în poartă. Centralul decide să acorde gol și este acoperit de tehnologia video. Titlul de „inconștientul anului” nu i se poate acorda decât lui Zoet.  În urma acestui autogol, Feyenoord câștigă cu 2-1 și se distanțează la 11 puncte în fruntea clasamentului față de PSV, ocupanta locului 3. Ajax este pe poziția secundă cu 58 de puncte, cu 5 mai puține decât liderul.

https://www.youtube.com/watch?v=4fw-sJ2ucpE

Feyenoord conduce Eredivisie cu o serie impresionanță de victorii, 20 din 24 de meciuri, un egal și doar o înfrângere (1-0 în deplasare cu G.A. Eagles pe 6 noiembrie, 2011). Totodată are și cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Olanda: 61 de goluri marcare și 13 primite. Ultimul campionat câștigat de Feyenoord a fost în sezonul 1998/1999. Pe plan intern, echipa din Rotterdam are în palmares 14 titluri și 12 Cupe ale Olandei.

Articolul precedentPrimește gol și de nervi vrea să distrugă bara porții … cu capul
Articolul următorRomânia, paradisul stadioanelor virtuale. Campioni la proiecte și la căutat bani ( I )
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here