Una dintre revelațiile din acest sezon de Premier League și posibil finalistă de Cupă a Ligii, Swansea City, s-a orientat din nou către campionatul spaniol și îl va transfera pe mijlocașul lui Betis Sevilla, Jose Canas.

 

Antrenorul formației andaluze, Pepe Mel, a declarat că jucătorul s-a înțeles cu Swansea, însă mutarea va avea loc abia în vară când îi expiră contractul, asta dacă galezii nu vor decide să se grăbească și să facă o ofertă acum în perioada de transferuri din ianuarie. Conform presei britanice, Swansea ar trebui să plătească 1 milion de lire sterline pentru a-și asigura serviciile lui Canas.

 

Jose Canas este un mijlocaș defensiv în vârstă de 25 de ani și a jucat toată cariera pentru Betis Sevilla, având 59 de apariții și niciun gol.

 

Swansea este recunoscută în Anglia pentru stilul său de joc cu multe pase, asemănat cu cel al Barcelonei, iar Canas nu ar fi singurul spaniol din echipă, în lot regăsindu-se alte 4 nume importante: senzația Michu, Pablo Hernandez, Angel Rangel și Chico Flores.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here