Spaniolii se mută în Premier League. Stoke aduce jucător de la Barcelona

0
1045

Avalanşa de jucători spanioli ce se transferă în Premier League continuă. După venirile lui Antonio Luna de la Sevilla la Aston Villa, Luis Alberto de la Sevilla şi Iago Aspas de la Celta Vigo către Liverpool, Jesus Navas de la Sevilla la Manchester City, Jordi Amat de la Espanyol şi Jose Canas de la Betis la Swansea şi Adrian de la Betis la West Ham United, astăzi, încă doi jucători iberici au semnat cu cluburi engleze.

muniesaPrimul dintre ei, fundaşul de 21 de ani Marc Muniesa a fost transferat pe gratis de către Stoke de la Barcelona. Format la celebra academie La Masia, lui Muniesa nu i-au fost oferite multe şanse de a juca în tricoul blau-grana şi a evoluat mai mult în Segunda Division la Barcelona B. Jucătorul a fost selecţionat la toate nivelurile naţionalei Spaniei, de la U16 până la U21 şi a fost în lotul ce a câştigat în această vară Campionatul European U21 din Israel, jucând titular în victoria contra Olandei din grupe, 3-0.

 

 

BOLxNOqCMAAnUhk.jpg large

Cel de-al doilea spaniol transferat este mijlocaşul ofensiv de 21 de ani, Alejandro Pozuelo (centrul pozei), de la Betis Sevilla la Swansea. Cunoscător al fotbalului spaniol, antrenorul galezilor, Michael Laudrup, formează o adevărată armată spaniolă, acesta fiind al 7-lea jucător iberic din lot. În ultimele două sezoane, Pozuelo a evoluat în aproximativ 30 de meciuri şi a marcat 3 goluri.

 

 

Alte trei transferuri ale zilei din Premier League sunt francezul Yaya Sanogo de la Auxerre la Arsenal, portarul Allan McGregor de la Beşiktaş la Hull City şi confirmarea transferului lui Kolo Toure la Liverpool.

Articolul precedentOrica GreenEdge câștigă contratimpul pentru mai puțin de o secundă
Articolul următorÎncep înscrierile pentru ediția a III-a de #PronoLiga1!
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here