Imaginile săptămânii în fotbal: King Kong, tata Puiu style și ”drama” Odemwingie

0
1644

O săptămână care a stat sub zodia transferurilor s-a încheiat sub zodia imaginilor spectaculoase din fotbalul internațional. Din Anglia, Spania și până în Africa, fotbaliștii și fanii s-au întrecut în spectacole care mai de care mai inedite sau…monstruoase!

Începem cu o imagine din cel mai puternic campionat al planetei, Premier League. Deși aceasta vine de la cel mai spectaculos meci al etapei, Newcastle – Chelsea, ea nu a fost surprinsă pe teren ci în tribune. Iată, mai jos, un fan dezlănțuit al celor de la Newcastle, care confirmă zicala conform căreia ”Fotbalul îngrașă…dacă este doar privit”

 

Din Regat fugim direct în Africa de Sud, acolo unde portarii continuă să-și facă de cap. De această dată, a fost rândul goalkeeper-ului Ghanei, Dauda, să ne demonstreze că Steven Spielberg nu a avut nevoie de computer atunci când și-a făcut filmele.

 

Pentru a înlătura spiritele întunecate ale fotbalului, ajungem și în campionatul care dă cei mai buni fotbaliști ai lumii, Primera Division. Aici, întâlnim din nou o echipă plângăcioasă a Realului, bătută de nimeni altul decât Gabi Torje, piticul un pic atomic al mediocrului fotbalul românesc. Ei bine, Mourinho și ai lui nu au fost bătuți neaparat de echipa lui Torjă, ci de Cristiano Ronaldo și….Divinitate. Priviți cu atenție, în imaginile de mai jos, cum portarul de la Granada, Tono, adoptă cu succes tactica intitulată ”tata Puiu”:

 

În final, nu-l puteam uita pe celebrul fotbalist al celor de la West Bromwich Albion, Peter Odemwingie, cel care, în urmă cu 48 de ore, ținea cu tot dinadinsul să ne demonstreze că virusul Claudiu Răducanu există și-n Premier League. Revenit din excursia la QPR, Peter și-a văzut vestiarul împodobit cu un ”cadou” minunat. Iată ce i-a făcut colegul Shane Long:

Articolul precedentBundesliga: Dupa 15 ani, Frankfurt castiga din nou la Hamburg
Articolul următorTour of Qatar: Brent Bookwalter (USA/BMC), primul lider al competitiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here