Imagini incredibile din preliminariile Cupei Africii. Fanii Nigeriei şi-au riscat viaţa ca să-şi urmărească favoriţii

0
2487

În a treia etapă a preliminariilor pentru Cupa Africii 2017, Nigeria a întâlnit Egipt, pe teren propriu, într-un meci extrem de important în stabilirea echipei ce va termina pe primul loc în grupa G. Profitând de faptul că organizatorii au decis să lase intrarea liberă, fanii Nigeriei au luat cu asalt stadionul Ahmadu Bello din Kaduna. Inconştienţa organizatorilor şi a forţelor de securitate putea duce la o adevărată tragedie. Cifre neoficiale spun că pe stadion au fost cu 10 până la 15 mii mai mulţi spectatori decât capacitatea arenei. Suporterii au sărit gardurile stadionului şi s-au căţărat pe toate structurile posibile pentru a putea urmări partida: o schelă, tabela electronică şi chiar şi pe nocturnă! Din fericire nu s-au înregistrat accidente.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 60, dar Salah a amuţit tribunele în primul minut de prelungire. În clasament, la jumătatea calificărilor, Egipt are 7p, Nigeria 5p, Tanzania 4p şi Chad 0p. Prima echipă se califică direct la Cupa Africii din 2017.

Articolul precedentCele mai tari citate Johan Cruyff
Articolul următorRevenire spectaculoasă de la 0-5 în setul decisiv realizată de Irina Begu la Miami Open! Niculescu s-a calificat și ea. Trei românce pe tablou

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here