Zlatan-Ibrahimovic-007Atacantul suedez este considerat a fi un jucator arogant uneori, insă nu are un număr atât de mare de contestatari precum, de exemplu, Cristiano Ronaldo. Caracterul lui Ibrahimovic se transpune de multe ori in declaratii care sunt cat se poate de spumoase. Ultima ”genialitate” a lui a apărut imediat după amicalul pe care Paris Saint Germain l-a sustinut in Qatar împotriva celor de la Real Madrid, cu doar câteva zile înainte să se cunoască câștigătorul Balonului de Aur pe 2013.

Întrebat care dintre cei trei nominalizați ( Messi, Ribery, Cristiano Ronaldo ) merită să câștige respectivul trofeu, Ibrahimovic nu a vrut să ia partea nimănui și a răspuns că ”Balonul de Aur merită să îl câștige Moș Crăciun”.

Nu este ultima ieșire de acest gen a lui Ibrahimovic, care în urmă cu doar o săptămână a provocat o polemică de proporții în Suedia, cu o declarație considerată destul de exagerată de opinia publică de acolo. Lui Ibrahimovic nu i-a căzut tocmai bine că a fost comparat cu o jucătoare de fotbal ”Cu tot respectul pentru femei, nu se poate compara fotbalul lor cu cel al bărbaților. Nu continuați, nu are farmec. Am doborât toate recordurile, inclusiv cel de goluri marcate pentru națională. Cu cine mă comparați? Cu cine deține acest record sau cu fetele?” a sărit de fund în sus atacantul de la PSG intrebat dacă se consideră un fotbalist mai bun ca Lotta Schelin, fotbalistă a celor de la Olympique Lyon, echipă cu care a câștigat de două ori Liga Campionilor și pentru care a marcat 148 de goluri.

Alte Ibrahimovic #facts

Intrebat ce se va întâmpla în returul barajului cu Portugalia pentru calificarea la World Cup 2014, pentru el era clar că ”Doar Dumnezeu știe”. Reporterul a insistat ”Da, însă e cam greu să îl întrebăm pe Dumnezeu”, la care fotbalistul a dat răspunsul definitiv ”Vorbești cu el chiar acum”.

Proaspăt transferat la Paris Saint Germain, Ibrahimovic spunea ”Nu cunosc nici un jucător din campionatul francez, însă ei știu toți cine sunt eu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here