Ibrahim Dossey

0
519

În ultimii ani, în România, au venit o mulțime de fotbaliști străini care au încercat să își facă un nume și să iasă în evidență. Unii au reușit, alții nu. Dacă veți ajunge pe străzile Brașovului și întrebați de Ibrahim Dossey, veți avea o surpriză. Plăcută, chiar dacă jucătorul ghanez nu mai este printre noi, cei vii ( uneori plini de ignoranță ).

Pe 9 decembrie se va împlini un an de la decesul fostului portar al celor de la FC Brașov și Pandurii Tg.Jiu. Băieții de la Brașov au o inițiativă frumoasă cu un scop nobil.
http://exposureroom.com/flash/XRVideoPlayer2.swf?domain=exposureroom.com/&assetId=ef8996efe0714d49b82c15b28fc92cc4&size=md&titleColor=%23ffffff

Unii dintre cei mai activi oameni de acolo este Razvan Ionut Dobrica. Bravo. Tot respectul suporterilor brașoveni care nu l-au uitat pe cel care a apărat poarta stegarilor ani buni de zile.

Articolul precedentRazvan-mostra de ipocrizie, ultima parte
Articolul următorBalonul de Aur: Lev Yashin – Păianjenul negru (1963)

1 COMENTARIU

  1. Mulțam de publicitate, băieți! Sper să iasă o treabă minunată. Apropo, ce ziceți de un parteneriat? Adică eu vă trec pe blogul turneului la parteneri iar voi, dacă vreți, puneți un banner cu turneul pe site. Știu că unul din băieții ce scrie aici e din Brașov și chiar îl invit și pe el (vă invit pe toți, de fapt, numai nu știu dacă puteâi veni) fie să-și facă o echipa fie să participe din postura de reporter al site-ului. Eu zic că ar fi o chestie faină, acuma voi decideți.Numai bine și mulțam fain din nou!

  2. RăzvanDin păcate ne este imposibilă participarea la acest turneu, deși ne-ar face o extrem de mare plăcere. Poate cu altă ocazie. Cât despre banner, e foarte ok. Îl punem fără nici o problemă, fără nimic la schimb. Trebuie doar să ni-l trimiți la contact@blogdefotbal.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here