1. Chiajna a avut un gol dat din offside iar Brasov a avut un gol perfect valabil anulat dupa o semnalizare gresita a asistentului. Per total arbitrajul a fost blat total. Un fel de “focu’ la ei”.

 2. La ora la care scriu, Marius Sumudica nu s-a retras inca din fotbal!

3. Chiajna are in lot o familie de blatisti. E vorba de Reghe  si Prodanca,  familia perfecta. Reghe a mai fost suspect de blat si pe cand activa la Snagov, echipa, nu tigarile.

3. Declaratia lui Reghe de dupa meci “Nu trebuie sa analizam greselile de arbitraj pentru ca a fost un meci frumos.”. Un fel de nu trageti in arbitrul aka “Omul ala (nr. Vidan) a tras in jug pentru acest succes, iar voi dati cu pietre cu el in Saptamana Mare. Rusine!”

4. Tusierul Vidan s-a retras din arbitraj dupa acest meci. Echipa noastra de investigatii ne-a trimis niste informatii conform carora Vidan e in Bahamas cu banii castigati din…..ati ghicit, PARIURI.

5. In meciurile cu Vaslui si Rapid, doua echipe cu atacanti de 5 stele pt Liga1, Brasovul s-a aparat precum Stefan cel Mare in zilele lui bune, iar in meciul cu Chiajna, o echipa retrogradabila, trupa lui Sumi a intors armele ca la ’44!

** Acesta este un pamflet si trebuie luat la orice ora a zilei.

PS: La sfarsitul campionatului veți citi ” Iata cele 2560 de simptome ale campioanei blatiste CFR”.

4 COMENTARII

  1. Un asa zis pamflet dar din categoria “scriem ceva pentru ca ne credem gazetari” dar suntem de la bucuresti si steaua e numai una.
    Articol de rahat, fara cap si fara coada si fara umor. Da, brasovul a fost furat. Si ?

  2. Si mai ceva: inainte sa te apuci de scris consulta DEXul si vezi ce inseamna simptome, apoi gandeste-te daca glimitzele take se pot numi simptome.

  3. @Uzu Da, asta e un stelist infect…se crede pamfletar dar e un pamflet.

    Si tu esti, le fel ca mine, suporter al Concordiei din Chiajna ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here