După o partidă disputată, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost învinşi în primul meci la Turneul Campionilor

0
1413

Perechea Horia Tecău (România)/Jean-Julien Rojer (Olanda), cap de serie numarul 5, a pierdut prima partidă de la Turneul Campionilor, împotriva perechii Alexander Peya (Austria)/Bruno Soares (Brazilia), cap de serie numărul 3, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-12. De menţionat că perechea româno-olandeză a revenit în super tiebreak-ul decisiv de la 1-5, dar a cedat pe final la un scor strâns, după ce a avut chiar şi o minge de meci, însă pe serviciul adversarilor.

Statistica meciului:

sursa: @TennisTV
sursa: @TennisTV

În grupa A, alături de aceste două echipe, se mai află cuplul Bob Bryan/Mike Bryan (Statele Unite ale Americii), cap de serie numărul 1, şi perechea Lukasz Kubot (Polonia)/Robert Lindstedt (Suedia), cap de serie numărul 8.

Următoarea partidă pe care Tecău şi Rojer o vor disputa va avea loc miercuri, împotriva perechii pierzătoare din celălalt meci al grupei.

Horia se află la a 3-a participare în 4 ani la Turneul Campionilor de la Londra. Alături de suedezul Robert Lindstedt, el a obţinut o victorie şi două înfrângeri, atât la ediţia din 2011, cât şi la cea din 2012, nereuşind să depăşească faza grupelor. Pentru Rojer este a 3-a participare consecutivă, dar în precedentele, alături de Aisam-ul-Haq Qureshi (Pakistan), nu a reuşit să obţină vreo victorie.

Articolul precedentBarometrul stranierilor! Bicfalvi, de două ori mai bun decât Luiz Adriano!
Articolul următorFOTO: Reacția lui Jurgen Klopp după prima victorie a Borussiei Dortmund in ultimele opt etape din Bundesliga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here