Horia Ivanovici, probabil cel mai mare instigator din România!

3
3766
Nici măcar în poze nu mă pot uita la el!

Eu unul nu mă pot uita la omul ăsta! Îl consider un cancer al fotbalui românesc! Este un vânător de senzațional, de bombe și de știri exclusive. Partea proastă nu e că le caută, ci că le inventează! Ca jurnalist (nici nu știu dacă îl pot numi jurnalist), dar și ca muritor de rând, pentru mine cel puțin, e 0 (zero). Face tot posibilul să aibă probabil cel mai bun talk-show de sport din România numai prin practici care fac de rușine jurnalismul sportiv. Nu știe decât să instige oamenii de fotbal, să pună ură între ei, pentru ca el să aibă parte de subiecte senzaționale pe care să le disece pe urmă. Nu-i pasă decât de emisiunea lui de doi lei găuriți. E genul de om care nu face din țânțar, armăsar, ci elefant. Probabil că dacă mai existau mamuții, făcea un mamut. Nu îi înțeleg pe cei care se uită la emisiunea lui. Mie mi se face greață când îl văd. De fapt nu-l mai pot vedea de când cu faza jucătorului anonim de la Steaua – anonim care s-a numit Horia Ivanovici! Omul ăsta chiar nu are mustrari de conștiință? A auzit vreodată măcar de cuvântul respect? Că de știut, sigur nu știe ce înseamnă.

Ultima bombă a fost după meciul Stelei cu Chiajna, scor 1-0, când la finalul partidei, Ivanovici l-a sunat pe Gigi Becali, să-l instige, normal! Am renunțat de mult timp să mă uit la emisiunea lui fanatikă. Cred că se potrivea mai bine numele de Fantastik Show – asta așa, ca o paranteză! Întâmplarea am aflat-o de aici și după ce am citit-o, n-am putut să scriu ceva despre știrea asta. Oricum, știrea respectivă chiar nu mă surprinde cu absolut nimic. M-a îndemnat la scris mai mult replica pe care -o dă lui MM Stoica…

Memeul ar fi zis ceva de genul: „Nu înțeleg de ce Horia pune acele întrebări!” – evident întrebări instigătoare. Să vedeți ce replică are ursul panda:

Ivanovici: „Poate cu alţi moderatori îi merge”

Păi băi handicapatule, alți moderatori nu fac ce faci tu! Nu scriu mai mult că abia mi s-a aprins fitilul de la bombă…

P.S. Horia, fă-ne un bine! Deschide-ți o shaormerie în SUA, sau undeva, și lasă pe alții să fie moderatori și jurnaliști sportivi!

 

Articolul precedentLiga1! Microbismele primei etapei!
Articolul următorTransferuri 2012, bursa zvonurilor: Modric la PSG! Willian la Spurs!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here