Naționala Olimpică a României a câștigat meciul de debut de la Jocurile Olimpice. Singurul gol al meciului a fost marcat de fundașul Hondurasului, Elvin Oliva care a deviat în proprie poartă mingea trimisă din corner de Andrei Ciobanu. 

VIDEO

 

Selecționerul Mirel Rădoi a început meciul în următoarea formulă: Marian Aioni (GK), Virgil Ghiță, Marius Marin (C), Alexandru Pașcanu, Andrei Rațiu, Marco Dulca, Andrei Ciobanu, Florin Ștefan, Alexandru Dobre, George Ganea și Valentin Gheorghe. După pauză au fost trimiși în teren: Radu Boboc (min. 46 – Florin Ștefan), Antonio Sefer (min. 55 – Valentin Gheorghe), Andrei Sântean (min. 68 – George Ganea),  Tudor Băluță (min. 69 – Andrei Ciobanu) și Ricardo Grigore (min. 75 – Andrei Rațiu).

În celălalt meci al grupei, Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud cu 1-0. Pe 25 iulie 2021, tricolorii vor întâlni Coreea de Sud pe același stadion pe care am obținut victoria cu Honduras, Kashima Soccer Stadium din orașul Kashima. În cazul unei victorii, România este calificată înaintea ultimului meci din grupă, cel cu Noua Zeelandă care va avea loc pe 28 iulie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here