Harry Kewell, cel mai bun fotbalist din istoria Australiei!

0
1207

Fostul jucător al lui Liverpool, Harry Kewell a fost desemnat ieri, într-o gală care a avut loc la Sydney, drept cel mai bun jucător australian din toate timpurile. Distincția a fost acordată în urma unui proces de votare la care au participat fani, jucători și analiști sportivi.

 

Câștigător al Ligii Campionilor (2004-2005) și finalist (2006-2007) cu Liverpool, Harry Kewell a mai evoluat în cariera lui la cluburile Leeds United (1995-2003), Galatasaray (2008-2011) și Melbourne Victory (2011-2012). În luna trecută fostul component al Socceroos s-a retras de la clubul australian, declarând că vrea să petreacă mai mult timp cu familia.

 

”Sunt onorat de această distincție și foarte recunoscător publicului și tuturor oamenilor de fotbal din Australia. Să fiu ales cel mai bun jucător din Australia dintre atâția jucători de mare valoare este un lucru pe care nu-l pot uita niciodată”, a declarat Kewell.

 

La gala din Sydney a fost votat și cel mai bun ”11” din istoria naționalei Socceroos. Din acesta fac parte jucători de tristă amintire pentru români, precum Mark Schwarzer sau Mark Viduka.

 

Iată-i pe toți:  Mark Schwarzer (gk), Lucas Neill, Joe Marston, Craig Moore, Alan Davidson, Johnny Warren, Ned Zelic, Tim Cahill, Ray Baartz, Harry Kewell, Mark Viduka.


Articolul precedentSondaje: Cine câştigă titlul de campioană în cele mai importante campionate din Europa!
Articolul următorTop 10 motive pentru a urmări Liga 1 și în sezonul 2012-2013!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here