Halep WilliamsDupă ce a ratat de puțin titlul de Jucătoarea Anului 2014”, Simona Halep a fost nominalizată de WTATennis.com în mai multe categorii din FAN FAVORITE AWARDS. Aceste premii sunt dedicate tuturor evenimentele care s-au derulat de-a lungul anului în întrecerea feminină, de la turnee, meciuri de pomină și până la activitățile derulate de jucătoare în afara terenului de joc.

Pe Simona Halep o puteți vota la următoarele categorii:

– Jucătoarea favorită! Aici, Simona se luptă cu cele mai bune jucătoare din top 20 WTA.

– Meciul anului! La această categorie, Halep apare cu două nominalizări. Prima este partida cu Eugenie Bouchard, după meciul dramatic dintre cele două din optimile de la Indian Wells, turneu la care Simona a jucat semifinală, iar a doua este finala de la Madrid, acolo unde românca a fost întoarsă din drumul către trofeu de Maria Sharapova.

– Meciul anului la un Grand Slam! Din această categorie nu putea lipsi finala de la Roland Garros cu Maria Sharapova. După acest meci, rusoaica  a declarat: „A fost cea mai dură finală de Grand Slam pe care am jucat-o vreodată. Am tot respectul pentru Simona, care a jucat extraordinar astăzi”.

– Jucătoarea favorită pe Facebook! ”Debutantă” în lumea social media, Simona are deja peste 1 milion de like-uri pe facebook, acolo unde este foarte activă.

În afară de aceste categorii individuale sau bi-individuale, Simona Halep mai apare și în alte secțiuni. Pentru a o putea vota, intrați pe AICI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here