sursa? wtatennis.com
sursa? wtatennis.com

UPDATE! Simona Halep – Carla Suarez-Navarro 6-2, 3-6, 5-7

După meciurile perfecte cu Riske, Williams și Dulgheru, Simona Halep a intrat din nou într-o pasă foarte proastă și a pierdut azi în semifinale la Roma. Carla Suarez-Navarro, cea care a învins-o pe Simona, nu a făcut decât să aștepte erorile româncei, iar acestea au venit. Și au fost foarte multe. În cele 3 seturi, 6-2, 3-6, 5-7, Halep a comis nu mai puțin de 60 de greșeli neforțate, un număr nedemn de un loc 2 WTA.

În urma acestui eșec, Simona este foarte aproape de a pierde oportunitatea de a porni ca favorită 2 la Roland Garros, ceea ce înseamnă reducerea considerabilă a șanselor la o reeditare a finalei din 2014.

Halep 2

________________________________________________________

Două nume, Carla Suarez-Navarro și Daria Gavrilova, ne mai despart de o finală, Halep – Sharapova, la care visăm de la sfertul din 2014 de la Cincinnati. Deși meciurile directe dintre Simona și Maria au fost mai mult decât echilibrate în 2014, românca încă nu a reușit să se impună, iar tabela meciurilor dintre ele indică un categoric 5-0 în favoarea mult mai experimentatei jucătoare din Rusia.

Azi, la Roma, cele două jucătoare evoluează în faza semifinalelor, iar o foarte probabilă victorie a ambelor ne va face să asistăm duminică la o nouă confruntare de 5 stele. Până la această finală, ele au de trecut de două adversare destul de ambițioase.

Simona Halep – Carla Suarez-Navarro, să fie 6-4!

Semifinala Halep – Suarez-Navarro va fi o reeditare a sfertului de finală de la Indian Wells. În Statele Unite, Simona s-a impus după un meci care a avut nevoie de trei seturi (5-7, 6-1, 6-1). În duelurile directe, românca o domină clar în ultimii ani pe Carla, având un 3-0 în ultimele 3 dueluri. Scorul la general, 5-4, înregistrează multe meciuri din perioada 2010-2013, pe când Halep încă era o jucătoare din al doilea eșalon al tenisului.

Halep - Carla Suarez Navarro

Meciul de azi va începe la ora 13:00, în direct pe DolceSport HD!

Maria Sharapova – Daria Gavrilova, meciul revanșei pentru Maria!

Ceea ce n-a reușit Simona, a reușit Daria. Mult mai neexperimentată, Gavrilova are un surprinzător 1-0 în meciurile directe cu mult mai valoroasa sa conațională. Chiar în acest an, la Miami, micuța rusoaică a trecut de ”uriașa” Masha în două seturi: 7-6, 6-3. La fel ca atunci, și azi Sahrapova pleacă din postura de super favorită, însă ambiția Dariei poate să ne ofere o surpriză.

Sharapova - Gavrilov

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here