Halep, eliminată de Suarez-Navarro, după un meci în care s-a bătut singură!

0
1647
sursa? wtatennis.com
sursa? wtatennis.com

UPDATE! Simona Halep – Carla Suarez-Navarro 6-2, 3-6, 5-7

După meciurile perfecte cu Riske, Williams și Dulgheru, Simona Halep a intrat din nou într-o pasă foarte proastă și a pierdut azi în semifinale la Roma. Carla Suarez-Navarro, cea care a învins-o pe Simona, nu a făcut decât să aștepte erorile româncei, iar acestea au venit. Și au fost foarte multe. În cele 3 seturi, 6-2, 3-6, 5-7, Halep a comis nu mai puțin de 60 de greșeli neforțate, un număr nedemn de un loc 2 WTA.

În urma acestui eșec, Simona este foarte aproape de a pierde oportunitatea de a porni ca favorită 2 la Roland Garros, ceea ce înseamnă reducerea considerabilă a șanselor la o reeditare a finalei din 2014.

Halep 2

________________________________________________________

Două nume, Carla Suarez-Navarro și Daria Gavrilova, ne mai despart de o finală, Halep – Sharapova, la care visăm de la sfertul din 2014 de la Cincinnati. Deși meciurile directe dintre Simona și Maria au fost mai mult decât echilibrate în 2014, românca încă nu a reușit să se impună, iar tabela meciurilor dintre ele indică un categoric 5-0 în favoarea mult mai experimentatei jucătoare din Rusia.

Azi, la Roma, cele două jucătoare evoluează în faza semifinalelor, iar o foarte probabilă victorie a ambelor ne va face să asistăm duminică la o nouă confruntare de 5 stele. Până la această finală, ele au de trecut de două adversare destul de ambițioase.

Simona Halep – Carla Suarez-Navarro, să fie 6-4!

Semifinala Halep – Suarez-Navarro va fi o reeditare a sfertului de finală de la Indian Wells. În Statele Unite, Simona s-a impus după un meci care a avut nevoie de trei seturi (5-7, 6-1, 6-1). În duelurile directe, românca o domină clar în ultimii ani pe Carla, având un 3-0 în ultimele 3 dueluri. Scorul la general, 5-4, înregistrează multe meciuri din perioada 2010-2013, pe când Halep încă era o jucătoare din al doilea eșalon al tenisului.

Halep - Carla Suarez Navarro

Meciul de azi va începe la ora 13:00, în direct pe DolceSport HD!

Maria Sharapova – Daria Gavrilova, meciul revanșei pentru Maria!

Ceea ce n-a reușit Simona, a reușit Daria. Mult mai neexperimentată, Gavrilova are un surprinzător 1-0 în meciurile directe cu mult mai valoroasa sa conațională. Chiar în acest an, la Miami, micuța rusoaică a trecut de ”uriașa” Masha în două seturi: 7-6, 6-3. La fel ca atunci, și azi Sahrapova pleacă din postura de super favorită, însă ambiția Dariei poate să ne ofere o surpriză.

Sharapova - Gavrilov

 

Articolul precedentSimona Halep, mai mult ca perfectă în ”sfertul” cu Alexandra Dulgheru!
Articolul următorBlatometrul Ligii 1! Acestea sunt absolut toate blaturile din retur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here