Halep, în semifinale la Doha, după un meci superb cu Goerges. Urmează o adversară și mai dificilă

0
1120

halep-svitolina-dohaSimona Halep, favorita numărul 1 de la Doha și noul loc 2 WTA începând de ieri, continuă marșul către un nou titlu în Qatar. Românca a învins-o azi, în două seturi muncite, scor 7-6, 7-6, pe Julia Goerges, locul 16 WTA.

Simona Halep – Julia Goerges a reprezentat un examen extrem de dificil pentru fostul lider mondial. Deși a început meciul aproape perfect, având 4-0 și 5-2 în primul set, Simona și-a mai pierdut din ritm, iar ”violenta” Julia a revenit în joc prin lovituri fulgerătoare. Primul set avea să se decidă la tie-break, după ce Halep ratase 3 mingi de set la 5-3 și 5-4.

Setul secund a fost în oglindă celui precedent. Goerges a făcut prima break-ul și s-a dus la 5-3. Nemțoaica a servit pentru 1-1 la seturi la scorul de 5-4, însă acela a fost momentul renașterii Simonei. Românca a forțat și a trimis meciul într-un nou tie-break. Aici, Julia părea vioara I a disputei. S-a dus la 5-2 și 6-4, însă Halep a recuperat mereu. A avut apoi minge de meci și a profitat de ea, calificându-se în semifinale, la finele a peste 2 ore de luptă!

Simona Halep – Elina Svitolina, meci cu o rivală de temut: 2-4 la dueluri directe!

Pentru accederea în finală la Qatar Total Open, Halep trebuie să treacă în semifinale de o rivală extrem de puternică, în fața căreia are mari probleme de doi ani încoace. E vorba de Elina Svitolina (7 WTA).

Jucătoarea din Ucraina are 4-2 la ”directe” cu Halep și 3-0 la ultimele 3 dispute: Roma 2018, Turneul Campioanelor 2017 și Toronto 2017. Halep a învins-o pe Svitolina în 2013 la Sofia și în 2017 la Roland Garros. Al 4-lea succes al Elinei cu Simona a venit tot la Roma, în 2017.

Pentru un loc în semifinale la Doha, Svitolina a trecut de Karolina Muchova (132 WTA), scor 6-4, 6-4

sursa foto: wtatennis.com

 

Articolul precedentBenfica – Dinamo, ultima deplasare a ”câinilor” în primăvara europeană
Articolul următorPariuri din mers, pariuri de pe stadion, pariuri live – Ce ne îndeamnă experții

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here