Simona Halep
După victoria de la Nurnberg, pe suprafața ei favorită, zgura, Simona Halep evoluează excepțional și pe iarbă, la turneul de 235,000 de dolari de la Hertogenbosch, acolo unde s-a calificat în sferturile de finală după o victorie categorică cu favorita numărul 1, italiana Roberta Vinci, numărul 11 WTA.

În fix 60 de minute de joc, jucătoarea din România a arătat o formă de zile mari și nu i-a dat nici cea mai mică șansă italiencei, o jucătoare de top în lume. Cu 5 breakuri reușite în acest meci, Simona s-a impus cu un incredibil 6-0, 6-1 și ne-a amintit de victoria cu Svetlana Kuznetsova, 6-1, 6-1, la Roma, tot după un meci foarte scurt. Prin victoria de azi, Halep întoarce scorul întâlnirilor directe cu Vinci și conduce cu 3-2.

Succesul de azi al Simonei este cel de-al 13-lea din ultimele 15 meciuri jucate de româncă în circuitul WTA, o performanță cu adevărat notabilă. În tot acest timp, Halep și-a trecut în palmares un titlu la Nurnberg, o semifinală la puternicul turneu de la Roma și, deocamdată, sferturi la Hertogenbosch. 

Pentru un loc în careul de ași din Olanda, Simona Halep o va înfrunta pe ucraineanca Lesia Tsurenko, numărul 78 WTA. Va fi cea de-a treia întâlnire dintre cele două jucătoare, precedentele două încheindu-se cu succese ale Simonei.

Calificare în sferturile de finală la Hertogenbosch i-a adus Simonei 70 de puncte WTA și un cec în valoare de 4677 de Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here