Kristina Mladenovic, încă o ”nașă” pentru Simona Halep…

0
1237
Update! Mrjana nu e singură: Kristina – Simona 2-6, 6-0, 7-6

După ce ieri îi lăudam jocul, iată cum Simona vine și ne dă o palmă peste obrazul optimist. A treia jucătoare a lumii a fost pusă la respect de o jucătoare care abia prinde top 50, franțuzoaica Kristina Mladenovic. Deși a început bine sfertul de finală cu Mladenovic, și a câștigat setul I cu un categoric 6-2, Simona și-a amintit că are în față o ”nașă”, care, culmea, nu era Lucic-Baroni. Imediat după ce și-a ”revenit”, Halep a fost măturată de Kristina, 0-6 în setul secund. Revenirea din decisiv avea să fie doar pe tabelă, întrucât Mladenovic a fost categoric mai bună decât Simona și s-a impus meritat.

…………………………………………..

Simona Halep joacă din ce în ce mai bine pe iarba britanică de la Birmingham. După victoria în minimum de seturi cu Naomi Broady din turul secund, românca a repetat azi performanța. Într-un mod mult mai categoric, a treia jucătoare a lumii s-a impus cu 6-1, 6-3 în fața cehoaicei Klara Koukalova, a 92-a jucătoare a lumii. și s-a calificat în faza sferturilor de finală.

Dacă în meciul cu Broady, Halep a stat pe teren peste o oră, dată fiind replica curajoasă a britanicei din primul set, partida de azi a fost una mult mai rapidă. Primul set a fost un duel inegal, în care Simona nu i-a dat nicio șansă Klarei. I-a dat doar un break, iar acesta a fost singurul punct al Zakopalovei. În manșa secundă românca nu a mai forțat, iar Zakopalova a fost ceva mai sigură la serviciu, reușind să și-l câștige de trei ori. Acesta a fost și faptul pentru care meciul dintre cele două nu a fost cel mai scurt din acest an.

După cele două meciuri cu Broady și Zakopalova, practic două partide de acomodare pe iarbă, Simona Halep are un test extrem de dificil în sferturile de finală de la Aegon Classic. Ea o va înfrunta pe franțuzoaica Kristina Mladenovic (43 WTA), o jucătoare aflată în mare formă. Kristina s-a calificat în sferturi după un succes în două seturi, 7-6, 6-2, cu cehoaica Barbora Zahlavova Strycova (42 WTA). Pentru Simona Halep, duelul din sferturi cu Mladenovic este un prilej de revanșă pentru meciul din 2014 de la Paris. Atunci, deși pornea ca mare favorită, Halep a fost învinsă surprinzător de jucătoarea franceză, scor 6-7, 4-6.

Halep - Mladenovic

Articolul precedentNeymar este o minciună fotbalistică!
Articolul următorPulsul Ligii 1 cu 21 de zile până la start! Steaua lui Rădoi, doar un vis de turul doi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here