Hagi va juca la Campionatul Mondial Under 20 din Turcia!

0
1297

Hagi GLigor
După ce la finele sezonului trecut din A-League, prima ligă de fotbal din Australia, s-a putut lăuda cu câteva selecții în prima echipă a celor de la FC Sydney, acolo unde a jucat alături de marele Alessandro Del Piero, jucătorul australian de origine română, Hagi Gligor, a prins în ultimul moment o selecție în lotul Australiei Under 20 care va participa începând de azi la Campionatul Mondial din Turcia.

Hagi a profitat de accidentarea fostului său coleg său de la Sydney, Terry Antonis. Australianul de origine greacă în vârstă de 19 ani, care a semnat în această vară cu italienii de la Parma, s-a accidentat stupid în meciul amical de luni, câștigat de Australia cu 5-0 contra Noii Zeelande, și nu a mai putut fi recuperat pentru turneul final din Turcia.

În vârsta de 18 ani, împliniți în aprilie, Hagi Gligor s-a declarat încântat de faptul că a fost ales să-l înlocuiască pe Antonis: ”Este cea mai importantă competiție dedicată fotbaliștilor de vârsta noastră, un loc în care avem ocazia să ne demonstrăm valoare. Dacă mi se va da ocazia, sper să arăt că nu s-au înșelat când m-au ales pe mine.”

În ceea ce-l privește pe antrenorul tinerilor SocceroosPaul Okon, pe de o parte acesta a fost foarte dezamăgit de accidentarea lui Antonis, însă pe de alta a fost încântat că dispune de un talent precum Hagi: ”Accidentare lui Antonis a fost o mare dezamăgire pentru mine și întreaga echipă, pentru că este un jucător esențial, însă sunt încrezător în calitățile lui Hagi de a intra direct în primul 11 și de a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivul”.

Australia face parte din Grupa C a Campionatului Mondial Under 20, alături de țara gazdă, Turcia, Columbia și El Salvador.

Primul meci al ”cangurilor”, contra Columbiei, va avea loc azi, 22 iunie, începând cu ora 18:00, la Trabzon.

Articolul precedentSimona Halep, batjocorită de televiziunile de ”sport” din România!
Articolul următorSimona Halep câștigă al doilea titlu WTA consecutiv, pe suprafețe diferite, și intră în istoria tenisului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here