Hagi: Messi seamănă cu mine

4
3829

hagiCu ocazia meciului Real Madrid – Galatasaray scor 3-0, jucat pe 3 aprilie 2013), presa spaniolă și-a adus aminte de Gică Hagi și de faptul că a jucat la ambele echipe.

Hagi a fost interpelat de către postul de radio Cope pentru a își spune părerea în legătură cu meciul pe care cele două echipe la care a jucat îl vor juca în această seară pe stadionul Santiago Bernabeu:

E clar că Real Madrid este favorită la calificare. Echipa trece printr-un moment bun, e foarte puternică și se va lupta pentru câștigarea Ligii Campionilor. În schimb, Galatasaray a transferat jucători foarte buni în pauza de iarnă, iar statisticile spun că joacă mai bine afară decât pe teren propriu. Au un antrenor care știe să îi motiveze foarte bine și le inspiră multă încredere jucătorilor. Echipa merge bine, sunt campionii Turciei, însă în față o au pe Real Madrid..”

Am jucat la ambele, la Real Madrid și la Barcelona și e o onoarea pentru mine să fac parte din istoria acestor cluburi. M-au format ca jucător și ca persoană. Pentru a ajunge acolo trebuie să fii puternic din punct de vedere mental pentru că fiecare zi e o competiție pentru a îți câștiga postul, iar presiunea o suporți doar dacă ești puternic.”

Întrebat despre ce fotbalist de la cele două echipe ar transfera, dacă ar putea, Hagi nu a stat pe gânduri: ”Messi și Cristiano. Ar putea juca împreună pentru că sunt foarte diferiți. Eu aveam forță, viteză, eram exploziv și cu un șut bun… Poate că cel care seamănă mai mult cu mine e Messi, pentru fizicul său, tehnică și schimb de ritm. Însă lui îi place golul mai mult, in timp ce eu jucam puțin mai în spate și eram încrezător în șuturile de la distanță. Dădeam mai multe pase și de aceea atacanții care jucau cu mine marcau multe goluri.”

Despre problemele interne de la Real Madrid, mai exact războiul dintre Jose Mourinho și Iker Casillas, Hagi nu a vrut să vorbească prea mult, limitându-se la ” Când începi o echipă o începi cu portarul, iar Casillas e mereu acolo. Mă miră situația lui, însă nu mă bag în treburile altora, mai ales că vorbim de un antrenor atât de bun și de cel mai bun portar din lume.

Articolul precedentMessi va fi indisponibil 3 săptămâni iar Mascherano 6!
Articolul următorCopa Libertadores: Victorii pentru Velez, Palmeiras și Santa Fe

4 COMENTARII

  1. nu au nici un pic de asemanare. doar david ginola s-a apropiat ca profil de jucator de messi

  2. […] Marca, Digi Sport, Tikitaka.ro, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here