Hagi despre golul de la Mondialul din SUA 94 împotriva Columbiei

0
2910

Hagi a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri de la Mondialul din SUA, 1994, dacă nu chiar cel mai frumos. Fostul căpitan al naționalei a explicat pentru FIFA reușita sa din primul meci din grupă împotriva Columbiei.

Am marcat multe goluri dar golul acela a contat mai mult, în special pentru că a fost într-un meci de la Campionatul Mondial. Poziția a fost una dificilă, la fel și traiectoria șutului. Ținând cont de toate condițiile, aș putea spune că a fost un gol extraordinar. Ca să înscrii astfel de goluri, important este ca jucătorul să creadă în tehnica lui, trebuie să creadă în ce poate realiza și trebuie să gândească iar eu am făcut toate acestea. Am analizat echipa Columbiei înainte de meci și am observat că portarul Cordoba ieșea deseori din poartă, de aceea chiar și înainte să înscriu am încercat ceva similar de două ori dar din partea dreapta. Încercarea care a avut succes a fost însă din partea stângă. Când se întâmplă, este noroc, dar este important să gândești.

Articolul precedentPreliminarii Campionatul Mondial din Anglia 1966: România 3-0 Turcia, 2 mai 1965
Articolul următorRobert Lewandowski, 5 goluri într-un meci
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here