rogers-cup-montreal-day-four-20130808-201035-444După ce în urmă cu o zi David Ferrer, cap de serie numărul trei, a pierdut în fața rusului Alex Bogomolov, cu 6-2 6-4, astăzi, al doilea favorit de la Rogers Cup, Andy Murray a fost eliminat de către Ernests Gulbis. Letonul l-a învins pe câștigătorul de la Wimbledon în doar două seturi, 6-3 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală acolo unde va juca cu Juan Martin del Potro sau Milos Raonic. Britanicul se oprește în optimile de finală ale turneului canadian, aceeași fază în care a pierdut și anul trecut

În primul set, Gulbis și Murray și-au adjudecat pe rând game-urile pe propriul serviciu până când letonul a făcut breakul la 5-4 pentru el. În setul secund, Gulbis a mai câștigat un game la primire și a condus cu 3-1, dar de această dată Murray a făcut imediat re-break-ul. La 4-3 pentru leton, scoțianul și-a pierdut din nou serviciul și i-a permis lui Gulbis să închidă meciul, pe propriul serviciu, cu un ace.

În celelalte optimi de finală jucate până acum la Mastersul de la Montreal, Rafael Nadal l-a învins pe Jerzy Janowicz cu 7-6(6) 6-4, iar Marinko Matosevic pe Benoit Paire cu 7-6 (7), 6-7(10), 6-3. Cei doi urmează să se întâlnească în sferturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here