”Se caută sponsori pentru Mihai Marinescu” – Este o campanie de popularizare a problemelor cu care se confruntă tânărul pilot brașovean, prin care dorim atenționarea posibililor sponsori capabili să îi dea o mână de ajutor.


Are 23 de ani și șanse reale să devină primul pilot român ce va participa în Formula 1. Acesta este pornit să cucerească lumea automobilistică având o voință și un talent extraordinare, dar pentru a face asta are nevoie de susținere financiară. Cum a mărturisit și el după runda din Portugalia – “Sunt surprins că nimeni (cu potențial bun de sponsorizare) nu vrea să ni se alăture!!! Am rezultate bune, sunt rapid, sunt constant, camerele de luat vederi mă urmăresc și cu toate acestea nu am un sponsor sigur pe care sa mă pot baza întreg sezonul si sa nu mai am stresul “voi participa sau nu la următoarea etapă?” – și runda din Germania: ”Problema cu bugetul nu este rezolvată! Așteptăm pe cineva cu putere să ni se alăture,”

Treaba stă așa: Mihai are câțiva sponsori, dar aceștia nu îi asigură fondurile complete pentru întreg sezonul. Suma totală este de 250000 euro, pentru 8 runde – 16 curse. Poate la prima vedere pare o sumă destul de mare, dar ținând cont de imaginea pe care tânărul pilot o poate aduce companiilor care vor să îl ajute aceasta nu mai este mare.

Momentan acesta se află pe locul 4 la general. În prima rundă  de la Silverstone a obținut un loc 2 și un loc 4, iar în cea de-a treia rundă desfășurată la Nurburgring acesta s-a clasat în prima cursă pe prima treaptă a podiumului, iar în cea de a doua cursă pe locul doi. Obiectivul său din acest an este să termine pe primul loc, fapt ce îi va da ocazia să testeze pe mașina Williams de F1. Clasarea pe primele trei poziții la final de campionat asigurând primirea super-licenței F.I.A ce dă dreptul piloților să participe în F1, dar doar primul loc primește dreptul să testeze cu Williams.

Rugamintea mea este: dacă sunteți bloggeri puteți ajuta această campanie prin scrierea unui articol. Mulţumesc!

Ramona Bascianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here