Golden State Warriors, noua campioană din NBA

0
1578

golden state warriors campioana nba

Golden State Wariors câștigă titlul de campioană NBA după ce învinge Cleveland Cavaliers în cel de-al șaselea meci al finalei, scor 105-97 ( scor general 4-2 ).

Un LeBron James prea mare pentru o echipă, Cavaliers, devenită atât de mică datorită absențelor lui Kyrie Irving și Kevin Love, nu a putut face mai mult decât a făcut în fața unei echipe Warriors în stare de grație. În plan general, e incredibil faptul că Warriors a pierdut două meciuri din cele jucate în fața celor de la Cavaliers, iar dacă le-a pierdut este pentru că LeBron a dat totul și puțin mai mult, iar asta a avut ca efect terminarea benzinei cel de-al șaselea meci. Iar dacă tine ai o mână moartă, precum Shumpert, care nu face decât să te saboteze, e ca și cum te-ai lupta cu morile de vânt.

Spuse astea, onor învingătorilor. Stephen Curry, genial încă o dată, având în spate oameni ca Iguodala, Klay Thompson, Livingston sau Barnes, care apar mereu atunci când cappo di tutti capi este obosit. Warriors își adaugă, după o pauză de 40 de ani, al patrulea titlu în palmares, iar, surprinzător, Iguodala, nu Curry, îl lasă pe LeBron fără MVP. Surprinzător mai ales prin prisma faptului că Iguodala nu a fost nici măcar o dată titular la Warriors pe parcursul sezonului.

Articolul precedentArturo Vidal, arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Fotbalistul a distrus un Ferrari nou-nouț
Articolul următorAngie Ponce, “golghetera” Ecuadorului. Un nou autogol, al treilea, la Campionatul Mondial feminin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here