Gol marcat de Hagi în Brazilia vs. Restul Lumii, 31 octombrie 1990

0
5693

Pe 31 octombrie 1990, la Milano în fața a peste 20000 de spectatori Brazilia întâlnea o echipă formată din starurile acelor vremuri printre care și Gică Hagi. Partida a fost organizată cu ocazia aniversarii a 50 de ani a marelui fotbalisti brazilian, Pele!

Selecționata Braziliei a fost condusă de pe bancă de Paulo Roberto Falcao. Jucătorii de câmp au fost următorii: Charles, Cafu, Leonardo, Omar Donizete Candido, Pele, Adilson II, Gil Baiano, Paulao, Rinaldo II, Cesar Sampaio, Sergio IV, Neto, Cleber, Careca, Valdir III, Faria Barreto Bismarck, De Barros Alves Cassio, Ronaldo II, Luiz Enrique.

Echipa de start a Braziliei
Echipa de start a Braziliei
Rezerve Brazilia
Rezerve Brazilia

Selecționata mondială i-a avut ca antrenori pe Franz Beckenbauer și Arrigo Sachi. Jucători de câmp: Oscar Ruggeri, Alemao, Carlo Ancelotti, Marco van Basten, Leo Clijters, De Leo, Andoni Goicoechea, Rafael Martin Vasque, Michel, ENzo Francescoli, Hristo Stoichkov, Michel Preud’home, Jose Horacio, Basualdo, N’kono, Sergei Aleinikov, Calderon, Lajos Detari, Kunde, Gheorghe Hagi și Rene Higuita.

Echipa de start a echipei Restului Lumii
Echipa de start a echipei Restului Lumii
Rezerve Restul Lumii
Rezerve Restul Lumii

Meciul s-a încheiat cu victoria selecționatei mondiale, scor 2-1 cu Hagi printre marcatori. Scorul a fost deschis de Michel în minutul 34. Hagi l-a majorat în minutul 50 după ce a executat o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri. Golul brazilienilor a fost înscris de Neto în minutul 61.

Articolul precedentFC Național – PSG, Cupa UEFA 2002/03 – Turul II – 31 octombrie 2002
Articolul următorCum l-a răzbunat pe Messi un jucător de la Girona

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here