Gigi Becali a cumpărat Dinamo București

5
3246

După ce pe tot parcursul verii, Gigi Becali a cam strâmbat din nas la tot felul de transferuri condiționate și de criza financiară care l-a afectat până și pe el, azi după bătălia din câmpia Ștefan Cel Mare, proprietarul clubului din Ghencea, într-o ultimă încercare de a se face cu serviciile unora dintre cei mai buni și mediatici jucători din campionatul românesc, a transferat întreg clubul Dinamo cu care a semnat un contract pe trei ani de zile.


Pentru ca întreaga operațiune să fie definitivată mai sunt de pus la punct mici detalii cum ar fi vizita mediacală a jucătorilor, a antrenorului și a acționarului sau vopsirea autocarului. Într-un principiu s-a propus ca și suporterii dinamoviști să își facă vizita medicală și un test psihologic, dat fiind experiențele nefericite prin care au fost nevoiți să treacă în ultimul timp, însă am considerat că nu este necesară o asemnea acțiune. Îți poți încuraja echipa indiferent de starea de sănătate, a precizat un personaj cu funcție de conducere în cadrul clubului Steaua.

Această mișcare, fără precedent în fotbalul românesc, i-a luat prin surprindere atât pe suporterii dinamoviști cât și pe cei ai Stelei, aceștia neștiind exact ce echipă vor susține de acum încolo; Ce o face pe Dinamo să fie Dinamo și ce o face pe Steaua să fie Steaua? E ca și cum ai lua un par și îi bați niște cuie ruginite în vârf. Însă nu rămâne același par?, se întreabă nedumeriți fanii celor două echipe.

Gabi Tamaș: Așteptam de mult timp acest moment.

Trebuie să avem răbdare și încet, încet vom reuși să câștigăm titluri și bani. Important este că Dinamo nu mai este o amenințare pentru noi și cu acest fapt deja am câștigat o luptă importantă, a declarat Gabi Tamaș, noul căpitan al Stelei, el fiind și primul jucător al Stelei care a ieșit să dea declarații de la antrenamentul desfășurat pe stadionul Dinamo la aflarea veștii.

Pe Cristi Borcea, știrea l-a prins într-o retragere spirituală undeva într-o mânăstire din Tibet și nu a binevoit a da declarații.

Gigi Becali , în timp ce pleca spre Parlamentul European, i-a incredințat puterea executivă de la Steaua lui Vasile Turcu.

Nu mai revenim cu amănunte decât peste trei ani.

Articolul precedentTartacute cu IQ
Articolul următorRelax

5 COMENTARII

  1. Pe Cristi Borcea, știrea l-a prins într-o retragere spirituală undeva într-o mânăstire din Tibet și nu a binevoit a da declarații.buna buna asta :))

  2. Au multe manastiri in Tibet? :))Cred ca o sa te preia ziarele de sport de la noi si sa vezi atunci ce crap de ras =))

  3. si….. marmota invelea ciocolata in celofan :))oricum tare faza. parca era mai de mult o discutie cu preluarea urziceniului de steaua. tot o chestie cu marmota se pare ca a fost si aia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here